Scotia – Cipru ponturi pariuri 25.03.2023

Scris de AlexR25/03/2023
1
1.25
X
5.75
2
13.00
Scotia
Cipru
COTA PONT
1.75

Scotia debuteaza in preliminariile Euro 2024 cu o partida la prima vedere la indemana in fata unei formatii modeste, Cipru. Meciul se disputa pe Hampden Park din Glasgow de la ora 16.00, iar mai jos aveti avancronica partidei si pronosticul propus.

Scotia

  • Scotia traverseaza o perioada buna si tocmai a promovat in prima urna valorica din Liga Natiunilor, castigand o grupa grea cu Ucraina, Irlanda si Armenia.
  • Pe propria arena scotienii au o singura infrangere in ultimii 4 ani si au inregistrat recent victorii cu Ucraina 3-0, Danemarca , Cehia ori Irlanda.
  • Majoritatea scotienilor joaca in Premier League, la echipe bune precum Liverpool, Aston Villa, Arsenal  ori Manchester United si au o experienta internationala net superioara cipriotilor.
  • Robertson, McTominay, McGregor sau varful Che Adams sunt vedetele echipei antrenate de Steve Clarke.

Cipru

  • Cipru este una dintre formatiile modeste din Europa si nu a reusit niciodata sa se califice la vreun turneu final important.
  • Oaspetii vin dupa o prestatie slaba in Nations League, acolo unde au terminat pe ultimul loc grupa de calificare si au suferit infrangeri grele, precum cea 1-5 contra Kosovo.
  • In ultimii 4 ani, Cipru a castigat o singura partida in deplasare, un 3-2 intr-un amical cu Israel.
  • Kastanos, jucator legitimat la Salernitana, pare cel mai in forma jucator cipriot, insa lotul este destul de modest, fata nume importante.

Intalniri directe

Scotia a castigat toate cele 7 partide pe care le-a disputat contra Ciprului in istorie. Cele doua au fost colege si in preliminariile pentru Euro 2020, iar Scotia a castigat ambele partide.

Echipe probabile

scotia

16:00

cipru

Gunn

 Hickey

 Hanley

Porteous

Robertson

 McTominay

 McGregor

 Armstrong

McGinn

 Christie

Adams


echipament bzc

Panagi

Antoniou

 Laifis

Roberge

 Ioannou

 Kyriakou

 Kastanos

Artymatas

 Loizou

Christofi

Tzionis


00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Pentru avantaj gazde inca de la pauza puteți paria la Favbet Romania care oferă o cota de 1.70, iar un meci cu mai mult de 2.5 goluri are cota 1.80. Vedeți zilnic ponturi bune oferite de cei mai buni tipsteri pe acest site.

Scotia – Cipru ponturi pariuri

Diferenta de valoare este mare intre cele doua formatii si nu cred ca Scotia poate avea vreo problema in a obtine victoria. Atmosfera din lotul gazdelor este foarte buna, contractul selectionerului Clarke fiind prelungit recent pana in 2026, iar meciul cu Cipru pare startul perfect pe care Scotia il poate lua. Grupa este grea, cu Spania, Norvegia si Georgia, astfel ca victoria este obligatorie.
AlexR
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Scotia – Cipru
Pronostic: 
Scotia H.A -1.5 goluri
Cota: 
1.75 @

Scotia – Cipru ponturi pariuri

Voi merge aici pe un bet builder interesant si spun eu, castigator, victorie Scotia, peste 1.5 goluri, sub 6.5 goluri, Scotia fiind favorita certa la victorie, o echipa care pierde foarte rar in ultimul an si jumatate.

Iar Scotia a marcat minim 2 goluri in 4 din ultimele 6 meciuri, toate aceste partide incheindu-se cu goluri marcate in intervalul 2-5, in Nations League marcand 11 goluri in 6 partide.

7 din ultimele 9 meciuri disputate de Cipru au fost cu goluri marcate in intervalul 2-6, acestia incasand minim 2 goluri in 5 din precedentele 6 meciuri disputate.
Scotia – Cipru
Pronostic: 
Bet Builder: victorie Scotia, peste 1.5 goluri, sub 6.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: