Scotia – Israel ponturi pariuri 08.10.2020

Scris de Bmg08/10/2020

Iata ca am ajuns la semifinalele de calificare la EURO 2021, acolo unde un joc echilibrat este fara discutie cel dintre Scotia si Israel. Avem fata in fata doua nationale care s-au tot intalnit in ultimii ani.

Partida de pe Hampden Park este programata joi, cu incepere de la ora 21.45. Sa stii ca eu am identificat un pariu bun, care sa ne aduca profit. Vezi mai jos pontul, dar si cateva informatii din cele doua tabere.

⚽ 1. Scotia.

Britanicii au facut rezultate bune in ultima perioada si nu degeaba pornesc usor favoriti aici. Au terminat pe locul trei grupa preliminara pentrru EURO, dupa Belgia si Rusia. Au inceput bine si noua editie de Liga Natiunilor, cu patru puncte dupa primele doua jocuri.

Trebuie mentionat ca Scotia este fara infrangere de cinci partide, in patru dintre ele chiar castigand. James Forrest este accidentat si nu poate juca. Alte probleme de efectiv nu sunt anuntate.

Scotia-Israel-08102020-cote⚽ 2. Israel.

Echipa oaspete nu traverseaza chiar cea mai buna perioada. Grupa preliminara pentru EURO a terminat-o pe un modest loc cinci, in timp ce noua editie de Liga Natiunilor a inceput-o cu doua remize.

Israel are acum o serie negativa de patru partide fara succes. Interesant ca anterioarele trei jocuri au fost toate under 2.5. Trecand acum la capitolul probleme de lot, trebuie spus ca Dor Peretz si Taleb Tawatha sunt absenti din pricina Covid-19.

⚽ 3. Intalniri directe.

Aceste echipe s-au confruntat destul de recent. In sezonul trecut de Liga Natiunilor si-au impartit victoriile. Se afla in aceeasi grupa si in actuala editie de UNL si au jucat turul din Scotia, incheiat la egalitate. Interesant ca toate aceste trei jocuri au fost GG, asa ca poti lua in calcul ponturi fotbal la piata de goluri.

⚽ 4. Scotia – Israel echipe probabile:

Scotia (4-2-3-1): Marshall – Taylor, Palmer, Tierney, Robertson – Jack, McGinn – McTominay, McGregor, Frasere – Burke
Israel (4-3-1-2): Harush – Menahem, Tibi, Al Hamid, Desa – Natcho, Almkeys, Bitton – Abu Fani – Dabbur, Zahavi.

⚽ 5. Scotia – Israel cote pariuri.

Scotia Israel pariuri fotbal

⚽ 6. Scotia – Israel ponturi pariuri.

Scotia – Israel ponturi pariuri

Sa stii ca eu am ales intervalul 2-4 reusite in meci, asta pentru ca prevad un joc disputat, cu faze de poarta. Aceste nationale s-au confruntat de trei ori in ultimii doi ani si de fiecare data am vazut partide spectaculoase, de GG.

Statistica ne arata ca 11 din ultimele 12 meciuri jucate de Scotia au fost in intervalul propus. La fel si cinci din precedentele sase disputate de Israel.

Nu cred sa ajungem la cinci goluri, dat fiind faptul ca tensiunea este imensa.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Scotia – Israel
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.59 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: