Scotia – Israel ponturi pariuri 09.10.2021

Scris de Zamfi08/10/2021

Sambata cu incepere de la ora 19:00 Digi Sport 2 si Look Sport, vor transmite partida dintre Scotia si Israel din cadrul grupei F a preliminariilor Cupei Mondiale 2022. Intalnirea va fi arbitrata de polonezul Marciniak, iar in opinia mea golurile nu vor lipsi din acest duel.

⚽ 1. Scotia.

Se afla pe locul 2 in grupa F cu un total de 11 puncte si un golaveraj pozitiv cu 9 goluri marcate si 5 primite. Are 1 punct peste oponenta din acest duel (Israel locul 3) si cu 4 peste Austria (locul 4).

Pe teren propriu a disputat 3 meciuri din care a obtinut 2 victorii la zero in fata Moldovei si Insulelor Feroe, iar in fata Austriei a terminat la egalitate 2-2.

Are prima sansa la clasarea pe locul 2, dar trebuie sa nu piarda acest duel cu Israel, in continuare mai avand de jucat cu Insulele Feroe, Moldova, iar in ultima runda acasa cu Danemarca, cea care probabil la acea data va fi calificata direct de pe prima pozitie.

⚽ 2. Israel.

O campanie de calificare neasteptat de buna pentru israelieni care se afla pe locul 3 in grupa, deasupra Austriei si cu sanse la locul secund. Soarta calificarii depinde destul de mult de acest duel cu Scotia, in cazul in care se vor impune la Glasgow va prelua sefia pentru pozitia a 2-a. Mai are de jucat cu Moldova, acasa, in deplasare cu Austria, iar in ultima runda va da pipt cu micuta Insulele Feroe.

A marcat 14 goluri si a primit 11, pe semne ca evolueaza destul de ofensiv, dar are si mari probleme in defensiva. Cel mai bun marcator este varful lui PSV Eindhoven, Eran Zahavi, acesta reusind sa inscrie 6 goluri in aceste preliminarii pentru Campionatul Mondial 2022.

⚽ 3. Intalniri directe.

In partida din tur disputata la Tel-Aviv, cele doua selectionate au terminat la egalitate, 1-1. Israel nu s-a impus nicioadat in fata Scotiei in deplasare, cel mai bun rezultat fiind o remiza, 1-1, disputata anul trecut in UEFA Nations League.

⚽ 4. Scotia – Israel echipe probabile:

Scotia (3-4-1-2): Gordon – Tierney, Hanley, Hendry – Robertson, McGregor, Gilmour, O.Donnel – McGinn – Dykes, Adams.
Israel (5-3-2): Marciano – Dasa, Dgani, Tibi, Elhamed, Menachem – Bitton, Natcho, Solomon – Zahavi, Dabbur.

⚽ 5. Scotia – Israel cote pariuri

Pariaza pe aceasta intalnire cu Netbet bonus si ai o cota de 2.05 pentru pronosticul ”ambele marcheaza”. Tot pe Netbet, Eran Zahavi este cotat cu 3.00 pentru un gol marcat in meci, in timp ce atacantul Scotiri, Che Adams are 2.90.

⚽ 6. Scotia – Israel ponturi pariuri

Scotia – Israel ponturi pariuri

Va fi un meci foarte important in economia clasarii pe locul secund in grupa C, in care sa da o lupta in 3 intre Austria, Scotia si Israel. Bineinteles austriecii spera la o remiza in acest duel, in conditiile in care cel mai probabil ei vor castiga in Feroe, astfel ca lupta pentru locul secund va fi si mai intensa.

Revenind la acest duel, in mod normal vom vedea goluri, tinand cont de rezultatele inregistrate de cele doua selectionate, dar si de jucatorii aflati pe teren. Scotia are un lot destul de bun cu jucatori ce evolueaza la echipe bune din Premier League, in timp ce israelienii se bazeaza pe explozia lui Zahavi si Dabbur din linia de atac.

Asadar ma astept sa avem cel putin 2 reusite in acest duel, ambele echipe practicand un stil de joc ofensiv, cu multe faze de contraatac.
Zamfi
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Scotia – Israel
Pronostic: 
peste 1.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
21 din 39
PROCENTAJ
54%
UNITĂȚI
+644
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: