Sepsi – Academica Clinceni ponturi pariuri 05.08.2020

Scris de chiriladavid2504/08/2020

In ultima etapa din Playout a sezonului, Sepsi Sfantu Gheorghe, va primi vizita foramtiei Academica Clinceni, formatie aflata deasupra sa in clasament. Duelul va avea loc pe Stadionul „Municipal” din Sfantu Gheorghe si va incepe de la ora 17:00, ora la care vor incepe toate partidele din cadrul ultimei runde.

Sepsi Academica Cote Pariuri 05082020

⚽ 1. Sepsi

Se afla abia pe pozitia a 11-a, prima de deasupra pozitiei de baraj, avand 31 de puncte, cu 2 mai mult decat Poli Iasi, fiind la egalitate, in acelasi timp, cu FC Voluntari. Are doar 3 succese in cele 12 meciuri pe care le-a disputat in Playout, castigand cate un meci, cu Dinamo, Chindia si FC Viitorul.

Vine dupa victoria cu FC Viitorul, scor 3:0, meci in care apararea formatiei adverse s-a comportat prost in prima jumatate de ora, Carnat izubtind o dubla in primele 32 de minute de joc, Stefanescu marcand de asemenea in minutul 16. Istvan Fulop e suspendat pentru ultimul joc al campionatului, in timp ce Ioan Dumiter e in continuare accidentat.

⚽ 2. Academica Clinceni

E deja salvata de la retrogradare, de mai bine de 2 runde, stand mai bine la capitolul intalniri directe decat Poli Iasi, formatie pe care a invins-o in runda a 11-a, cu scorul de 3:0.

De la acesta victorie cu Poli Iasi, a inregistrat doua infrangeri la rand, 3:1 cu Chindia Targoviste si 2:0 cu FC Hermannstadt, observandu-se clar o scadere in joc a formatiei.

Paul Pirvulescu nu a putut fi inclus in lot, in timp ce Cristian Albu e suspendat, iar mai multi jucatori sunt incerti, Academica avand in meciul precedent doar 5 jucatori pe banca de rezerve.

⚽ 3. Intalniri directe

De 5 ori s-au intalnit cele 2 formatii in primele doua esaloane, Sepsi castigand ambele confruntari din liga secunda, in timp ce in prima divizie, in actualul sezon, s-a impus in meciul de pe teren propriu, remizand in deplasare, in campionatul regulat, scor 1:1, pierzand in Playout, scor 1:0.

⚽ 4. Sepsi – Academica Clinceni echipe probabile:

Sepsi (4-2-3-1): Niczuly; Stefan, Tincu, Bouhenna, Dimitrov; Deaconu, Kovac; Stefanescu, Achahbar, Carnat; Safranko.
Academica Clinceni (4-4-2): Valceanu; Dobrescu, Bejan, Patriche, Matei; Buziuc, Cebotaru, Sut, Ventura; Merloi, Markovic.

⚽ 5. Sepsi – Academica Clinceni cote pariuri

Sepsi Academica Clinceni Cote Pariuri

⚽ 6. Sepsi – Academica Clinceni ponturi pariuri

Sepsi – Clinceni ponturi pariuri

Sepsi nu a facut un Playout grozav, insa poate sa salveze imaginea acestui Playout cu o victorie in acest meci, avand 31 de puncte, putandu-se clasa inclusiv pe pozitia secunda daca rezultatele din celelalte meciuri ii vor fi favorabile.

Iar tinand cont de probleme de lot, de faptul ca multi jucatori vor parasi formatia ilfoveana, voi miza pe victoria covasnenilor, covasneni care vin dupa o victorie de rasunet, cu Viitorul scor 3:0.

De cealalta parte, Academica Clinceni vine dupa 2 infrangeri la rand, cu Chindia Targoviste si cu FC Hermannstadt, insa e deja salvata de la retrogradare si astfel sunt sanse mici ca acestia sa faca un meci pe viata si pe moarte.
Sepsi – Clinceni
Pronostic: 
1
Cota: 
1.70 @

Sepsi – Clinceni ponturi pariuri

Avand in vedere conditiile de disputare ale acestei ultime etape, cred ca Sepsi pleaca cu avantaj intai de toate fizic.
Echipa din Sfantu Gheorghe nu este salvata de la retrogradare si are nevoie de victorie pentru a-si sigura tichetul unui nou sezon de Liga 1. Harghitenii vin dupa un 3-0 sec pe terenul Viitorului.
Academica sufera tot mai mult la capitolul jucatori, pierzand destul de multi in ultima vreme datorita meciurilor multe si a conditiei fizice slabe. Doua infrangeri consecutive pentru Clinceni: 0-2 cu Hermannstadt si 1-3 contra Chindiei.
Ilfovenii sunt victime sigure la Sfantu Gheorghe unde cred ca Sepsi poate castiga fara probleme, cu macar 2 goluri inscrise. Drumul suportat de Academica va conta si el, programul fiind in mare parte dat peste cap de LPF, iar oboseala cu siguranta isi va spune si mai acut pentru formatia oaspete.
Sepsi – Clinceni
Pronostic: 
1&2+
Cota: 
2.15 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: