Sepsi – Chindia ponturi pariuri 05.03.2021

Scris de Jimmy804/03/2021

Dupa ce la mijlocul saptamanii a jucat in Cupa Romaniei, Chindia trebuie sa isi indrepte atentia spre Liga 1, acolo unde are de disputat un meci foarte greu. Vineri, de la ora 17:30, Chindia va juca in compania celor de la Sepsi pe Stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe. Vezi mai jos cateva informatii utile despre aceasta partida, dar si predictia pe care ti-am propus-o.

⚽1. Sepsi

In urma victoriei obtinute in runda precedenta la Hermannstadt a urcat pe pozitia a 4-a. Are 40 de puncte dupa cele 25 de etape jucate, cu 7 puncte mai mult decat prima echipa aflata sub linia de play-off. Este echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate inregistrate pana acum (13 la numar).

Rachid Bouhenna este suspendat pentru acest joc. Locul acestuia ar urma sa fie luat de slovacul Branislav Ninaj sau de Razvan Tincu. Florin Stefan si Istvan Fulop au absentat in ultimele jocuri din cauza accidentarilor si sunt sanse mari sa fie indisponibili si de aceasta data.

Leo Grozavu l-a titularizat in banda stanga a defensivei pe tanarul Andres Dumitrescu in meciul de la Hermannstadt. Acesta se va lupta din nou pentru postul de titular cu Marius Stefanescu.

⚽2. Chindia

Are moralul afectat dupa eliminarea din Cupa Romaniei; a pierdut in fata Universitatii Craiova cu 0-1. Emil Sandoi a folosit mai multi jucatori care nu au prins prea multe minute in ultimele jocuri.

In ceea ce priveste situatia din clasamentul Ligii 1, inainte de inceperea acestei runde se clasa pe locul 8 cu 32 de puncte, cu doar 4 puncte mai putin decat echipa clasata pe ultimul loc de play-off. Prezinta un bilant echilibrat pentru cele 25 de meciuri jucate: 8 victorii, 8 egaluri si 9 esecuri.

Corbu, Negrea si Cherchez au fost indisponibili in runda trecuta si este foarte probabil ca acestia sa fie indisponibili si pentru jocul de la Sfantu Gheorghe.

⚽3. Intalniri directe

Sepsi este neinvinsa in precedentele 7 intalniri directe oficiale (4 victorii si 3 remize).

Ultimul meci jucat la Sfantu Gheorghe s-a incheiat cu scorul de 2-0.

⚽4. Sepsi – Chindia echipe probabile:

Sepsi (4-3-3): Niczuly – Deligiannidis, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu – Gonzalez, Tincu, Aganovic – Petrila, Safranko, Achahbar.
Chindia (4-4-2): Aioani – Capusa, Pitian, Celea, Dinu – Dulca, Rata, Iacob, Dumitrascu – Popa, Florea.

⚽5. Sepsi – Chindia cote pariuri

La ponturi bazate pe cartonase, se da cota 2.15 la cel putin 7 cartonase acordate in meci.

La Total cartonase rosii peste 0.5 se da cota 2.90 la Betano. In articolul Pareri Betano poti citi opiniile pariorilor despre aceasta casa de pariuri online.

⚽6. Sepsi – Chindia ponturi pariuri

Sepsi – Chindia ponturi pariuri

Sepsi practica un joc foarte bun si foarte eficient sub comanda lui Leo Grozavu, lucru reflectat de situatia actuala din clasament. Acesta este unul dintre motivele care m-au determinat sa merg pe mana formatiei din Sfantu Gheorghe si sa mizez pe predictia PSF 1. Cu un rezultat pozitiv in acest joc, Sepsi isi creste considerabil sansele de calificare in play-off.

Un alt motiv este acela ca formatia gazda are avantajul moral al ultimelor intalniri directe. Ultimele 3 jocuri oficiale de la Sfantu Gheorghe au fost castigate de Sepsi.

De asemenea, am luat in considerare si faptul ca echipa vizitatoare vine cu moralul afectat dupa eliminarea din Cupa Romaniei.
Jimmy8
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Sepsi – Chindia
Pronostic: 
Pauza sau Final 1
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: