Sepsi – Trnava ponturi pariuri 29.07.2021

Scris de Bmg29/07/2021

Sepsi este favorita la returul cu Trnava din Conference League, la prima sa participare din istorie in cupele europene. Partida este programata joi, cu incepere de la ora 19.30. Eu am gasit o combinatie de ponturi, de cota 1.75, care consider ca ne va aduce profit pe acest meci. Citeste mai jos analiza si vezi ce iti recomand.

⚽ 1. Sepsi.

Romanii au jucat bine in partida tur si chiar daca s-a terminat 0-0, eu cred ca au fost mai buni. Au avut posesie si ocazii de gol, insa nu au fost prea lucizi in fata portii. Cred ca vor arata mult mai bine pe teren propriu si tocmai de aceea iti recomand 888 pariuri pe ei.

Sepsi a inceput bine sezonul per total si este neinvinsa dupa primele 2 partide oficiale. Are 4 puncte in Liga 1, dupa victoria cu Academica Clinceni si remiza de duminica cu Chindia Targoviste. A incasat un singur gol in aceste partide si ramane acea echipa foarte bine organizata.

Leo Grozavu s-a plans de lotul restrans si oboseala jucatorilor care nu sunt obisnuiti cu un program atat de incarcat. La acest meci nu se poate baza pe Ninaj, Fulop si Golofca, care sunt accidentati, in timp ce Bogdan Mitrea este suspendat.

⚽ 2. Trnava.

Slovacii nu au pus prea mari probleme in tur si nu cred ca o vor face nici in deplasare. Au avut un singur sut pe poarta in prima mansa si asta spune totul despre forta lor. Nu ii vad capabili sa se califice.

Trnava a jucat si in primul tur preliminar, trecand de Mosta cu scorul de 4-3 la general. A debutat la acest sfarsit de saptamana si in campionat, trecand cu 2-0 de Pohronie.

Ultimele 3 meciuri jucate de slovaci au fost sub 2.5 goluri, predictie ce mi se pare printre cele mai bune pronosticuri fotbal Conference League de joi.

⚽ 3. Sepsi – Trnava intalniri directe.

Singura disputa directa intre aceste formatii au fost cea din tur, incheiata fara gol. Un aspect interesant este ca s-au acordat 7 cartonase galbene si unul rosu atunci.

⚽ 4. Sepsi – Trnava echipe probabile.

Sepsi (4-2-3-1) : Niczuly – Dimitrov, Tincu, Sousa, Stefanescu – Fofana, Paun – Aganovic, Rep, Askovski – Chunchukov.
Trnava (4-3-3 : Takac – Mikovic, Twardzik, Kosa, Curma – Gric, Savvidis, Bukata – Cabral, Yusuf, Ristovski.

⚽ 5. Sepsi – Trnava cote pariuri.

Este de asteptat un nou meci echilibrat, iar la 888Sport avem cota 1.79 ca nu inscriu ambele echipe.
Avem o cota excelenta pentru pariul X la pauza, cu o valoare de 2.06.

⚽ 6. Sepsi – Trnava ponturi pariuri.

Sepsi – Trnava ponturi pariuri

Sepsi porneste favorita la casele de pariuri online si eu sunt de acord. Mizez pe ea in sansa dubla, pentru ca mi se pare formatiea superioara. Chiar nu vad un capitol la care adversara sa o poata depasi, iar asta a fost evident in tur, atunci cand Trnava a tras un singur sut pe spatiul portii. Sepsi a dominat atunci si a aratat mai bine. Acum, pe teren propriu, eu cred ca trupa lui Leo Grozavu se va califica.

De asemenea, consider ca nu vom ajunge la 4 reusite pe tabela de scor. Am vazut si in prima mansa ca aceste formatii se organizeaza bine pe faza de aparare, iesind un meci fara goluri. Nu se vor asuma riscuri nici acum.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Sepsi – Trnava
Pronostic: 
1X & sub 3.5 goluri
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: