Serbia – Luxemburg ponturi pariuri 04.09.2021


Bmg
0

Serbia si Luxemburg se confrunta sambata in preliminariile Cupei Mondiale, iar echipa gazda porneste mare favorita la 888Sport. Daca inca nu stii ce sa pariezi pe acest duel, iti recomand sa citesti predictia propusa de mine mai jos. Mai trebuie spus ca ora de incepere este 19.00.

⚽ 1. Serbia.

Gazdele au inceput foarte bine preliminariile si trebuie sa continue pe aceeasi linie pentru a ramane macar pe locul secund. Sunt neinvinse dupa 3 meciuri, iar un succes aici le-ar duce la egalitate de puncte cu liderul Portugalia.

Serbia vine dupa un succes in Azerbaijan (2-1). Mitrovic a reusit atunci o dubla si are cinci goluri in grupa deja. Sa stii ca avem o cota buna pe minim o reusita a lui la 888Sport.

Un aspect interesant este ca toate partidele din grupa ale sarbilor au fost GG. Joaca spectaculos si asa ar trebui sa fie si sambata. De mentionat ca nu sunt anuntate probleme de efectiv.

⚽ 2. Luxemburg.

Oaspetii si-au depasit deja conditia in aceste preliminarii si ii gasim pe locul 3 in grupa. Au deja 2 victorii din primele 3 meciuri, cu Azerbaijan si Irlanda. Portugalia este singura care i-a batut. Ar fi o mare surpriza sa ajunga la barajul pentru Campionatul Mondial 2022.

Luxemburg a marcat la fiecare meci din grupa, deci si in poarta Portugaliei. Nu este o formatie care sa fie subestimata. Mica Pinto ramane incert, dar va reveni Maxime Chanot, care a si-a ispasit suspendarea.

⚽ 3. Serbia – Luxemburg intalniri directe.

Aceste echipe s-au confruntat cel mai recent in 2019, in preliminariile pentru EURO. Serbia a castigat ambele meciuri, dupa doua jocuri spectaculoase, de GG si 4+.

⚽ 4. Serbia – Luxemburgechipe probabile.

Serbia (3-5-2) : Rajkovic; Milenkovic, Mitrovic, Pavlovic; Radonjic, Milinkovic-Savic, Gudelj, Maksimovic, Kostic; Tadic, Mitrovic.
Luxemburg (4-1-3-2) : Moris; Jans, Mahmutovic, Chanot, Pinto; Pereira; Martins, S.Thill, O.Thill; Sinani, Rodrigues.

⚽ 5. Serbia – Luxemburg cote pariuri.

Foarte bine se plateste GG-ul pentru acest duel, la o cota de 2.33.
De asemenea, pentru pariul „Serbia castiga si ambele echipe marcheaza” avem o super cota de 3.30.

⚽ 6. Serbia – Luxemburg ponturi pariuri.

Bmg
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 60.7%
Castigate: 34/56
Serbia a castigat cele mai recente doua dueluri si eu cred ca o va face si da deta aceasta. Are totul de partea sa, de la valoarea lotului pana la terenul propriu. A inceput bine grupa, arata ca poate merge la Cupa Mondiala, asa ca pariul 1 in final mi se pare de atacat.

Aleg si intervalul 2-5 goluri din oferta Superbet. Avem doua echipe care au facut GG la fiecare meci din grupa si reusitele nu ar trebui sa intarzie.

Serbia - Luxemburg
Pronostic: 1 & 2-5 goluri Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 75 71% +1762.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here