Serbia – Portugalia ponturi pariuri 27.03.2021

Scris de Radu Oprea27/03/2021

Arena Rajko Mitic din Belgrad sau Marakana balgradeana cum mai este ea cunoscuta, gazduieste duelul dintre Serbia si Portugalia. Se anunta o partida pe cinste intre doua echipe bune pe care eu le-am analizat mai jos. Totodata iti voi propune si un pronostic.

⚽1. Serbia

In Liga Natiunilor a terminat pe 3 in grupa a 3-a din Liga B, la egalitate cu ultima clasata Turcia, care a retrogradat. A marcat in 5 din precedentele 7 dispute, iar in 3 dintre ele nu a incasat gol.

Vine dupa 7 jocuri in care nu a pierdut in timp regulamentar, insa doar pe 2 dintre ele le-a castigat. A inceput cu dreptul aceste preliminarii, cu o victorie cu Irlanda, 3-2 pe teren propriu. Acasa de altfel s-a impus in ultimele 2 meciuri, deci i-a mers bine recent.

Nu are absente importante si de aceea cred ca va ofer unul dintre cele mai bune ponturi la Campionatul Mondial, bineinteles, faza preliminariilor. Milinkovic-Savic si Filip Kostic au fost odihniti impotriva Irlandei si se pare ca acum vor fi titulari.

⚽2. Portugalia

A incheiat pe 2 in Liga Natiunilor in grupa a 3-a din Liga A, in spatele campioanei mondiale Franta care a avut 3 puncte in plus. Doar intr-unul din ultimele 5 dueluri nu a inscris si in 3 dintre ele nu a primit gol.

S-a impus in 4 din precedentele 5 confruntari, asadar este intr-o forma buna. A castigat in prima etapa a acestor calificari, 1-0 acasa cu Azerbaijian. Este neinvinsa in ultimele 4 deplasari si doar in cea de pe Stade de France s-a incurcat, unde a remizat, scor 0-0.

Raphael Guerreiro, Rui Patricio si Pepe sunt anuntati ca fiind indisponibili din pricina unor probleme fizice. Am tinut cont ca acestia vor lipsi si de aceea sunt de parere ca predictia mea de mai jos ar putea avea loc pe biletul zilei azi.

⚽3. Intalniri directe

De curand au mai dat piept in preliminariile pentru Europeanul care trebuia sa aiba loc vara trecuta. Portugalia s-a impus in deplasare cu 4-2, insa acasa a obtinut doar o remiza dupa un 1-1.

⚽4. Serbia – Portugalia echipe probabile:

Serbia (3-4-1-2): Dmitrovic – Milenkovic, S. Mitrovic, S. Pavlovic – Lazovic, Milinkovic-Savic, S. Lukic, Kostic – Tadic – Vlahovic, A. Mitrovic.
Portugalia (4-3-3): A. Lopes – Cancelo, D. Duarte, R. Dias, N. Mendes – B. Silva, R. Neves, B. Fernandes – D. Jota, J. Felix, Ronaldo.

⚽5. Serbia – Portugalia cote pariuri

Un pariu care mi-a atras atentia este X2 & GG care la Superbet are o cota de 2.19.
Portugalia e favorita si daca mizati pe faptul ca ea va inscrie prima si va castiga veti primi o cota de 1.97 la casa de pariuri online Superbet.

⚽6. Serbia – Portugalia ponturi pariuri

Serbia – Portugalia ponturi pariuri

Ambele formatii au calitate in atac si de aceea ma astept sa vedem un meci destul de spectaculos. Suntem la inceputul acestor preliminarii, asadar e putin probabil sa vedem un pragmatism dus la extrem.

Serbia dispune de avantajul terenului propriu, iar Dusan Tadic, Sergej Milinkovic-Savic sau Aleksandar Mitrovic pot face diferenta. In disputa ei cu Irlanda din prima etapa a acestor calificari s-a inscris de 2 ori in prima repriza.

Portugalia este una dintre fortele din Europa si nu o vad sa se cantoneze in defensiva. Bruno Fernandes, Joao Felix si Cristiano Ronaldo pot depasi orice aparare din lume. In 4 din ultimele 5 partide ale ei s-a marcat o data sau de maxim 2 ori pana la pauza.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Serbia – Portugalia
Pronostic: 
prima repriza 1-3 goluri
Cota: 
1.46 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: