Serena Williams – Irina Begu ponturi pariuri 31.05.2021

Scris de adrian198131/05/2021

Irina Begu are, din nou, sansa sa o intalneasca pe Serena Williams care desi are aproape 40 de ani se incapataneaza sa participle la turneele mari sis a incerce sa mai castige un turneu de grand slam. Meciul se va disputa in sesiunea de seara, incepand cu ora 22:00 pe arena Philippe-Chatrier si va fi in direct pe Eurosport.

1. Serena Williams

O jucatoare care nu mai are nevoie de prezentare,  poate cea mai buna jucatoare din istoria tenisului feminine cu 73 de titluri castigate in cariera din care 23 de grand slam. In 2021, Seerena, in prezent pe locul 8 in lume, a jucat la Melbourne ajungand in semifinale dar a abandonat inainte de meciul cu Barty, apoi la Australian Open a atins semifinalele pierzand la Naomi Osaka.

A revenit pe teren in sezonul de zgura unde nu a reusit decat o victorie cu Pigato la Parma, tot acolo fiind invinsa in 2 seturi in turul urmator de Siniakova. Cu o saptamana inainte pierduse in primul meci jucat la Roma in fata Nadiei Podoroska cu 2-0 la seturi.

2. Irina Begu

Irina-Camelia Begu are 30 de ani si ocupa in prezent locul 74 in clasamentul WTA. A jucat decent in 2021 reusind la inceputul anului sferturi de finala in ambele turnee disputate la Melbourne si pierzand la doua nume grele: Osaka si Andreescu, apoi un tur 3 la Dubai fiind eliminate de Muguruza.

Sezonul pe zgura la inceput la Madrid unde le-a invins in calificari pe Kalinskaya si Voegele, pierzand in primul tur la Kasatkina dupa un meci cu adevarat memorabil, apoi a participat la Roma unde a fost invinsa de Petkovic in calificari cu 2-1 la seturi.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data, in 2016 la turneul pe zgura de la Roma, Serena Williams castigand cu 6-4, 6-1 dupa un meci in care romanca s-a luptat frumos si a tinut meciul in suspans in primul set, in conditiile in care la acea vreme Serena juca la cel mai inalt tivel.

4. Cote pariuri

Agentiile de pariuri o vad favorite pe Serena Williams, a carei victorie este cotata cu 1.31, in timp ce o victorie surprinzatoare a Irinei Begu este cotata cu 3.45. Un meci scurt care se termina in 2 seturi are cota 1.50 iar pentru un meci lung, de 3 seturi, cota este 2.47.

5. Serena Williams – Irina Begu ponturi pariuri

Serena Williams – Irina Begu (ora 22:00) ponturi pariuri

Am vazut meciurile Serenei Williams cu Podoroska de la Roma si cel cu Pigato de la Parma si pot spune ca jocul ei este departe de ceea ce se asteapta fanii tenisului.

Mobilitatea este redusa, serviciul nu mai e ce a fost candva iar la retur apar multe erori nefortate incercand sa termine punctele rapid.

Irina Begu este o jucatoare muncitoare, se misca bine pe zgura si poate profita de carentele din jocul Serenei. Sigur, americanca are destule arme cu care inca poate castiga partide dar pe zgura ii este mult mai greu si Begu este in stare sa castige cel putin un set.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Serena Williams – Irina Begu (ora 22:00)
Pronostic: 
Begu(+1.5 sets)
Cota: 
2.00 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: