Sevilla – Barcelona ponturi pariuri 10.02.2021

Scris de Bmg10/02/2021

Mare meci avem miercuri in Cupa Spaniei, in faza semifinalelor. Vorbesc despre jocul 1 dintre Sevilla si Barcelona, un duel la care echipa oaspete porneste usor favorita. Meciul va incepe la ora 22.00, iar eu am analizat disputa mai jos. Iti propun si un pronostic in care am incredere mare, dar si alte 2 pariuri de incercat. Citeste articolul.

⚽ 1. Sevilla.

Gazdele fac un sezon foarte bun si nu ar fi de mirare sa produca o surpriza, mai ales ca sunt in forma buna, cu o serie de 6 victorii la rand, indiferent de competitie. In aceste conditii, eu cred ca poti juca pariuri pe macar un gol marcat de ele la Publicwin, agentie la care poti juca online dupa ce deschizi cont asa cum ti-am aratat pas cu pas in articolul Cum imi fac cont la Publicwin.

Sevilla ocupa locul 4 in La Liga. Trebuie spus ca are al doilea cel mai bun bilant din campionat pe teren propriu. In Cupa Spaniei a trecut pana acum de Almeria, Valencia, Leganes, Linares si Lucena.

Ca si probleme de efectiv, o sa mentionez ca Julen Lopetegui nu se poate baza la acest meci pe Ocampos si Acuna, ambii accdientati. De asemenea, Navas nu este 100% din punct de vedere fizic, dar va forta din primul minut.

⚽ 2. Barcelona.

Catalanii sunt si ei in forma, urcand pe locul secund in La Liga, dupa ce la un moment se zbateau la mijlocul clasamentului. In ultimele 15 meciuri nu pierd in timpul regulamentar, iar in Cupa Spaniei au trecut pana acum de Granada, Vallecano si Cornella.

Barcelona ramane o trupa spectaculoasa, care marcheaza si incaseaza. Fiecare din ultimele 4 partide jucate de ea au fost GG si 3+. Tocmai de aceea si eu recomand aici pariuri pe goluri pentru biletul zilei cota mare.

Sunt ceva probleme de efectiv in tabara oaspetilor. Vor lipsi miercuri Pique, Ronald Araujo, Coutinho, Sergi Roberto si Ansu Fati.

⚽ 3. Sevilla – Barcelona intalniri directe.

Ultimele 2 confruntari intre aceste echipe s-au terminat la egalitate. Cea mai recenta a fost in acest sezon de La Liga, chiar la Sevilla (1-1). Barca nu pierde de 5 meciuri contra acestui adversar.

⚽ 4. Sevilla – Barcelona echipe probabile.

Sevilla (4-3-3) : Bono; Navas, Kounde, Diego Carlos, Escudero, Fernando, Rakitic, Jordan, Munir, Suso, En Nesyri.
Barcelona (4-3-3) : Ter Stegen; Dest, Mingueza, Umtiti, Junior, Pjanic, De Jong, Pedri, Trincao, Griezmann, Messi.

⚽ 5. Sevilla – Barcelona cote pariuri.

Oferta PublicWin mi se pare atractiva si imi place cota de 1.67 pentru pariul „Ambele marcheaza”. Tot la PublicWin gasesti si un handicap asiatic de cota 1.78 pentru pariul „Peste 1 gol in prima repriza”.

⚽ 6. Sevilla – Barcelona ponturi pariuri.

Sevilla – Barcelona ponturi pariuri

Aceasta disputa consider ca ne aduce fara discutie un 2+. Vom vedea la lucru doua dintre cele mai bune echipe din Spania, ambele cu multa calitate pe atac. Forma de moment este excelenta pentru amandoua, cei doi manageri se pare ca vor juca 4-3-3, asa ca ar trebui sa vedem goluri. Eu o sa optez pentru intervalul 2-4 reusite in meci.

De ce nu cred sa ajungem la 5 goluri? In primul rand, este un meci de cupa si nu cred ca se va risca foarte mult in aceasta prima mansa. In plus, Sevilla a luat goluri putine in ultimul timp.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Sevilla – Barcelona
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.71 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: