Sevilla – Cadiz ponturi pariuri 23.01.2021

Scris de Radu Oprea22/01/2021

Intalnirea dintre Sevilla si Cadiz se va desfasura pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan si se anunta una interesanta. Am analizat cele doua formatii in randurile de mai jos, iar la final va voi propune un pont care sper eu sa imi si iasa.

⚽1. Sevilla

Ocupa pozitia a 5-a, iar in 18 runde parcurse a strans 33 de puncte. A inscris in 11 din ultimele 12 partide si in 6 dintre ele nu a primit gol. Nu are unul dintre cele mai performante atacuri din Spania La Liga, dar este unul care are o constanta buna.

In cele 12 dueluri la care am facut referire are un singur esec, cu liderul Atletico Madrid si in acest timp a obtinut 9 victorii. Pe teren propriu a evoluat de 11 ori in acest sezon si are 7 succese, 3 infrangeri si un rezultat de egalitate.

Diego Carlos a iesit pozitiv la testul COVID-19 si nu poate evolua. Sergio Escudero, Oscar Rodriguez si Tomas Vaclik sunt accidentati si de aceea nu se poate conta pe serviciile lor.

⚽2. Cadiz

Este pe locul al 9-lea cu 24 de puncte dupa 19 etape. In 3 din ultimele 5 meciuri a marcat si in precedentele 3 a incasat gol. Asadar, defensiva a cam scartait recent si de aceea cred ca va propun unul dintre cele mai bune pronosticuri azi.

Are o singura infrangere in ultimele 6 dispute, iar pe 2 dintre ele le-a castigat, un succes ce-i drept venind la penalty-uri. Aceasta victorie e singura din precedentele 4 deplasari, iar in 2 din celelalte 3 a pierdut la zero.

Alfonso Espino nu poate fi utilizat pentru ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Carlos Akapo, Jose Mari si Luismi Quezada sunt accidentati si vor lipsi. Augusto Fernandez, Anthony Lozano si Marcos Mauro sunt si ei incerti.

⚽3. Intalniri directe

Recent s-au mai duelat de 3 ori si de fiecare data a castigat Sevilla. In 2018 in Cupa s-a impus cu 2-0 in deplasare si cu 2-1 acasa. Au dat piept si in acest campionat, la Cadiz si oaspetii au obtinut o victorie clara, scor 3-1.

⚽4. Sevilla – Cadiz echipe probabile:

Sevilla (4-3-3): Bounou – J. Navas, Kounde. S. Gomez, M. Acuna – J. Jordan, Fernando, Rakitic – Suso, En-Nesyri, Ocampos.
Cadiz (4-4-2): J. Ledesma – Iza, Alcala, J. Cala, J. Izquierdo – A. Fernandez, J. Jonsson, Fali, A. Perea – A. Lozano, Negredo.

⚽5. Sevilla – Cadiz cote pariuri

Sevilla este favorita certa si daca sunteti in cautarea unui pariu pe victoria ei care sa va aduca un profit mai mare ati putea miza pe 1 si peste 2,5 goluri care la casa de pariuri online PublicWin are o cota de 2.56.
Daca va asteptati ca formatia gazda sa marcheze in ambele reprize, ei bine, acest pariu are o cota excelenta la casa de pariuri PublicWin, de 2.70.

⚽6. Sevilla – Cadiz ponturi pariuri

Sevilla – Cadiz ponturi pariuri

Chiar daca da piept cu un adversar incomod eu sunt de parere ca Sevilla isi va impune stilul de joc si va inscrie de cel putin 2 ori. Este totusi echipa mai puternica, cu un lot si cu un antrenor mai valoros, iar asta se va vedea pe gazon.

Julen Lopetegui are de la mijloc in sus mai multi fotbalisti care pot face diferenta, e vorba despre Rakitic, Suso, Ocampos, En-Nesyri sau Munir. Elevii sai au avantajul terenului propriu si in ultimele 2 partide au marcat de minim 2 ori.

Cadiz nu arata deloc bine pe faza defensiva recent si vine dupa 2 confruntari in care a incasat cate 2 goluri. In plus, in toate cele 3 intalniri directe recente cu adversara de acum a primit macar 2 goluri pe meci.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Sevilla – Cadiz
Pronostic: 
Sevilla peste 1,5 goluri
Cota: 
1.81 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
32 din 64
PROCENTAJ
50%
UNITĂȚI
+574
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: