Sevilla – Getafe ponturi pariuri 06.02.2021

Scris de chiriladavid2506/02/2021

In meciul de la ora 22:00 din La Liga, Sevilla va primii vizita formatiei Getafe, echipa in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Partida va avea loc pe Stadionul „Ramón Sánchez Pizjuán” din Sevilla, echipa gazda fiind favorita la victorie, avand o cota sub 1.70. Duelul va putea fi urmarit pe programele DigiSport 2, TelekomSport 2 si LookSport.

⚽ 1. Sevilla.

Ocupa pozitia a 4-a in clasamentul din Spania, avand 39 de puncte, cu 1 mai putin decat Barcelona si Real Madrid. Are cel mai slab atac dintre primele 6 echipe, cu doar 28 de goluri marcate, fiind insa intr-o forma buna, cu 4 victorii in ultimele 5 runde.

S-a impus in ultimul meci de campionat, in deplasare, cu Eibar, cele doua goluri fiind inscrise de Ocampos si Joan Jordan. Ivan Rakitic e suspendat pentru acest joc, in timp ce Vaclik, Sergio Escudero, Jesus Navas si Oscar Rodriguez sunt incerti.

⚽ 2. Getafe.

Se afla in cea de-a doua jumatate a clasamentului din Spania La Liga, avand doar 24 de puncte, 6 victorii, 6 remize si 8 infrangeri. Nu exceleaza la randul ei in ofensiva, avand doar 17 goluri inscrise, doar Elche inscriind mai putine goluri, 16.

A remizat in ultimul joc, 0:0, acasa cu Alaves, o formatie de pe loc direct retrogradabil.

Arambarri e suspendat de la oaspeti, in timp ce Chema Rodriguez, Mathias Oliviera si Erick Cabaco sunt infectati cu COVID-19, iar Enes Unal si Cucho Hernandez sunt accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe

3 victorii la rand are Sevilla, acestia pierzand la randul ei in 2 din ultimele 5 intalniri directe. In tur, Sevilla s-a impus in deplasare cu scorul de 1:0, unicul gol al partidei fiind un autogol al fundasului Etxeita.

⚽ 4. Sevilla – Getafe echipe probabile:

Sevilla (4-3-3): Bounou; Rekik, Carlos, Kounde, Navas; Torres, Fernando, Jordan; Ocampos, En-Nesyri, Suso.
Getafe (3-4-3): Yanez; Chakla, Etxeita, Dakonam; Cucurella, Maksimovic, Timor, Suarez; Alena, Mata, Kubo.

⚽ 5. Sevilla – Getafe cote pariuri

La Betano ai o oferta foarte bogata in pariuri, pentru peste 7.5 cornere cota fiind de 1.50.

Daca vrei un pariu cu o cota mai mare, pentru peste 0.5 cartonase rosii cota e de 4.40 la aceeasi casa de pariuri.

⚽ 6. Sevilla – Getafe ponturi pariuri

Sevilla – Getafe ponturi pariuri

Sevilla se afla intr-o forma foarte buna, ajunga pana pe locul 4, fiind doar la 1 punct in spatele lui Real si a Barcelonei, luptand astfel pentru pozitia secunda in La Liga, Atletico Madrid fiind departe de acestia, la 11 puncte departare.

4 victorii are Sevilla in ultimele 5 runde, acestia castigandu-si chiar si meciurile din Cupa Spaniei, increderea in randul echipei fiind astfel foarte ridicata, Sevilla fiind invinsa in ultimele 2 luni de zile doar de Atletico Madrid, inregistrand doar alte 3 rezultate de egalitate.

Sevilla are 3 victorii la rand in fata acestui adversar, echipa care nu face un sezon bun, avand in ultima vreme victorii doar cu echipele extrem de slabe ale campionatului.
Sevilla – Getafe
Pronostic: 
victorie Sevilla
Cota: 
1.68 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: