Sheffield United – Crystal Palace ponturi pariuri 08.05.2021

Scris de Zamfi08/05/2021

Stadionul „Bramall Lane” din Sheffield va gazdui confruntarea din cadrul rundei cu numarul 35 de Premier League, dintre Sheffield United si Crystal Palace. Meciul va incepe de la ora 17:00 si va fi transmis de Eurosport 1.

Meciul are miza doar pentru formatia oaspete care are nevoie de o remiza pentru a se salva matematic de la retrogradare. Sheffield United a retrogradat deja in Championship si incearca sa lase o figura placuta in meciurile ramase de disputat.

⚽ 1. Sheffield United.

E deja retrogradata matematic in Championship, fiind echipa cu cel mai slab atac, doar 18 reusite in 34 de meciuri, dar si cea mai slaba defensiva, primind nu mai putin de 60 de goluri.

In ultima runda a pierdut cu 0-4 in deplasare la Londra, contra lui Tottenham, dupa ce cu e etapa in urma reusea surpinzator sa se impuna cu 1-0 impotriva lui Brighton.

Oliver MvBurnie are piciorul rupt si nu va evolua in acest duel, de fapt sezonul s-a incheieat pentru atacantul lui Sheffield inca din partida contra lui Arsenal in runda cu numarul 31. Pe lista absentilor mai sunt O.Connel si Sharp.

⚽ 2. Crystal Palace.

Se afla pe locul 14 cu un total de 38 de puncte, cu un avand de 11 puncte fata de primul loc retrogradabil, ocupat in acest moment de Fulham. Nu traverseaza o perioada prea buna, astfel ca trupa lui Hodgson vine dupa 3 infrangeri consecutive, cei drept contra unor adversari net superiori, Manchester City, Leicester si Chelsea.

Ultimul succes in deplasare dateaza din partida cu Brighton din 22 februarie, cand se impunea cu 2-1, golul victoriei fiind marcat de Benteke in minutul 95.

Are cateva abente notabile si aici ii putem remarca pe Ferguson, McArthur, Sakho, Wickham, Tomkins si Zaha, care nu vor evolua pe ”Bramall Lane” din cauza accidentarilor.

⚽ 3. Intalniri directe.

In partida tur Crystal Palace s-a impus cu 2-0, marcatori fiind Schlupp si Eze inca din prima repriza, cota pentru un astfel de eveniment fiind numai bun de adaugat pe biletul zilei cota mare.

⚽ 4. Sheffield United – Crystal Palace echipe probabile:

Sheffield United (3-5-2): Ramsdale; Bryan, Egan, Ampadu; Stevens, Osborn, Norwood, Lundstram, Baldock; Brewster, McGoldrick.
Crystal Palace (4-4-2): Guaita – Aanholt, Dann, Kouyate, Ward – Eze, Riedewald, Milivojevic, Ayew – Zaha, Benteke.

⚽ 5. Sheffield United – Crystal Palace cote pariuri

Pe Maxbet Romania veti putea utiliza functia ”Creare pariu”, astfel ca va puteti personaliza pronosticul asa cum doriti. Eu va recomand selectia ”oaspetii marcheaza& peste 0.5 cartonase in prima repriza”, cota fiind 1.95.

⚽ 6. Sheffield United – Crystal Palace ponturi pariuri

Sheffield United – Crystal Palace ponturi pariuri

Partida are miza doar pentru oaspeti, insa acestia nu traverseaza o perioada prea buna si nu m-au convins sa merg pe victoria lor, insa prin optiunea ”creare pariu” de pe platforma Maxbet am remarcat un pronostic despre care cred ca are sanse mari de reusita si anume; peste 7.5 cornere& peste 1.5 cartonase”.

Selectia recomandata a fost castigatoare in multe dintre partidele deja disputate de cele doua formatii. Sheffield United probabil va dori sa iasa cu capul sus din Premier League si sa salveze prestatia modesta lasata in acest sezon, in timp ce Crystal Palace, are nevoie de o remiza pentru a nu retrograda, insa nu cred ca va forta prea mult, intrucat forta ofensiva a gazdelor este cea mai slaba din campionat si probabil va mai trece o partida in care jucatorii lui Sheffield nu vor marca.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Sheffield United – Crystal Palace
Pronostic: 
peste 7.5 cornere& peste 1.5 cartonase
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: