Sheffield United – Manchester City ponturi pariuri 31.10.2020

Scris de Red31/10/2020

Baietii lui Guardiola au inceput destul de slab acest sezon, in acest moment fiind in a doua jumatate a clasamentului, insa cu o eventuala victorie s-ar apropria la 2 puncte de lider. De partea cealalta, Sheffield pare sa aiba probleme mult mai mari decat anul trecut. Totusi este prematur sa catalogam cele 2 formatii, insa cred ca diferenta de valoare isi va spune cuvantul in aceasta intalnire. Vezi mai jos recomandarea mea.

Sheffield United

A inceput foarte slab acest sezon fiindca dupa 6 meciuri este pe penultima pozitie cu un singur punct acumulat. Are probleme atat in atac cat si in aparare fiindca a marcat numai 3 goluri si a incasat 9.

Consider ca trebuia sa emita pretentii mult mai mari in partidele cu Aston Villa si Leeds pe care le-a pierdut, de altfel rezultatul de egalitate venind pe teren propriu impotriva nou-promovatei Fulham.

Lys Mousset, Jack O'Connell si John Fleck nu vor face parte din lot fiindca sunt accidentati. De asemenea, Max Lowe este incert.

Manchester City

A inceput slab acest sezon fiindca dupa 5 meciuri jucate se regaseste abia pe locul 5 cu doar 8 puncte stranse. Cu o eventuala victorie ar ajunge pe la 2 puncte de lider. A marcat numai 8 goluri si a incasat tot 8, ceea ce este destul de dezamagitor.

Cele 2 rezultate de egalitate de pana acum au venit pe teren strain, iar infrangerea usturatoare cu Leicester a fost suferita chiar pe propriul teren.

Benjamin Mendy, Fernandinho, Gabriel Jesus si Sergio Aguero nu vor face deplasarea fiindca sunt accidentati. De asemenea, Nathan Ake este incert.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori, insa numai de 2 ori recent si Manchester City s-a impus in sezonul trecut atat acasa cat si in deplasare cu 2-0 respectiv 0-1.

Sheffield United – Manchester City echipe probabile

Sheffield United (3-5-2): Ramsdale – Basham, Egan, Stevens – Osborn, Berge, Ampadu, Lundstram, Baldock – McBurnie, Brewster.

Manchester City (4-2-3-1): Ederson – Walker, Dias, Laporte, Cancelo – Rodrigo, Gundogan – Mahrez, de Bruyne, Foden – Sterling.

Sheffield United – Manchester City ponturi pariuri

Sheffield United – Manchester City ponturi pariuri

Chiar daca Guardioala nu se poate baza in aceasta confruntare pe cei doi atacanti clasici, Aguero si Jesus, consider ca Sterling se va descurca foarte bine in pozitia de varf fals si ma astept ca oaspetii sa domine aceasta confruntare, chiar daca joaca in deplasare.
Sheffield pare sa aiba probleme foarte mari in acest sezon, indiferend ca vorbim de meciuri impotriva a echipe modeste sau puternice si cu atat mai mult o vad pe City mare favorita aici, aceasta fiind nevoita sa se impuna pentru a se apropria de primul loc.
Cota pentru 2 solist este destul de mica asa ca o combin cu golurile si sunt de parere ca oaspetii se vor impune destul de lejer si vor reusi sa inscrie cel putin 2 goluri, chiar daca nu au stralucit din punct de vedere ofensiv pana in acest moment.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Sheffield United – Manchester City
Pronostic: 
2 si 2+
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: