Sheriff Tiraspol – Maribor ponturi pariuri 26.07.2022

Scris de Radu Oprea26/07/2022
1
1.60
X
3.60
2
5.90
Sheriff Tiraspol
Maribor
COTA PONT
1.57

Stadionul Zimbru din Chisinau gazduieste duelul dintre Sheriff Tiraspol si Maribor. A fost delegata o brigada din Ungaria care il va avea la centru pe Tamas Bognar. In cele ce urmeaza vei gasi toate detaliile de care ai nevoie, dar si pronosticul meu.

Sheriff Tiraspol

  • Domina de ani buni campionatul din Republica Moldova, dupa cum probabil stii si tu. Nu a mai primit gol de 5 meciuri, iar in 3 dintre ele a reusit sa marcheze, asadar apararea pare sa fie punctul ei forte.
  • Pentru a ajunge aici a fost nevoita sa treaca de Zrinjski din Bosnia si Hertegovina dupa un 0-0 in deplasare si un 1-1 acasa. Este neinvinsa de 14 jocuri si pe 10 le-a castigat. Pe teren propriu s-a impus in ultimele 4 intalniri, de fiecare data la zero.
  • Iyayi Atiemwen este accidentat si din acest motiv nu se va putea conta pe serviciile lui. De asemenea, Stjepan Radeljic este si el suspendat si nu va fi pe gazon. Chiar si cu aceste absente cei de la Betano vad aceasta trupa ca mare favorita acum.

Maribor

  • Nu a avut o misiune prea usoara pentru ca a luat titlul cu doar 3 puncte avans fata de a 2-a clasata Koper. A fost implicata in 5 partide in acest sezon, iar in 3 nu a incasat gol, insa tot in 3 nici nu a inscris.
  • Ea a eliminat-o pe Shakhtyor Soligorsk din Belarus in turul precedent, scorurile fiind 0-0 la ea si 0-2 in Turcia, unde adversara ei a fost gazda. In cele 5 dueluri de pana acum are un esec, 2 victorii si 2 remize. S-a impus in 4 din ultimele 5 deplasari.
  • Azbe Jug, Marko Bozic si Martin Milec au probleme medicale si sunt anuntati ca fiind indisponibili. Atunci cand m-am gandit la capitolul ponturi Champions League am tinut cont si de faptul ca acestia vor lipsi.

Intalniri directe

In turul acestei duble manse au terminat la egalitate dupa un sec 0-0. Alta confruntare recenta intre ele nu mai exista.

Echipe probabile

Sheriff tiraspol

20:00

maribor

Abalora

R. Guedes

G. Kiki

C. Petro

Kpozo

Lushkja

Kyabou

B. Pernambuco

Rasheed

Akanbi

M. Yansane

echipament bzc

Bergsen

M. Milec

N. Mitrovic

M. Watson

Sikosek

Repas

Pihler

Sturm

Zugelj

Brnic

Baturina

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La Betano ai o cota de 2.22 pentru Sheriff Tiraspol castiga la zero.
Acelasi operator iti ofera o cota de 2.25 pentru minim o bara in meci.

Sheriff Tiraspol – Maribor ponturi pariuri

Propunerea mea de pariere este aceeasi pe care ti-am oferit-o si in turul acestei duble manse. Cred eu ca trebuie sa mizam pe maxim 2 goluri pentru ca dau piept doua echipe care nu impresioneaza pe faza ofensiva, dar care au aparari exacte.

Sheriff Tiraspol l-a pierdut pe Adama Traore in aceasta vara, care in opinia mea era cel mai bun om de atac al ei. Ea vine dupa 6 dispute in care s-a inscris de cel mult 2 ori, iar asta spune multe despre ce fotbal propune.

Este posibil ca Maribor sa fi luat frica oponentei sale pentru ca a fost dominata in primul meci, deci va fi precauta. In toate cele 3 intalniri avute de ea in aceasta editie de Liga Campionilor au fost in total doar 2 reusite pe tabela de marcaj.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Sheriff Tiraspol – Maribor
Pronostic: 
total goluri sub 2,5
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: