Silkeborg – Nordsjaelland ponturi pariuri 29.05.2020

Scris de Andrei-Chirita29/05/2020

Campionatul danez se reia in acest final de saptamana si este pregatit sa faca spectacol chiar si fara suporteri in tribuna. Jocul din aceasta seara de la ora 20:00 le va alinia pe Silkeborg si Nordsjaelland la centru unde ne asteptam la goluri din partea ambelor formatii.

Silkeborg-Nordsjaelland-29052020-cote1. Silkeborg

Gazdele sunt pe ultimul loc in campionat, aflandu-se asadar pe pozitia a 14-a cu 15 puncte, avand sanse foarte mici sa isi revina in play-out. Echipa condusa de la margine de Nielsen a primit aceasta pauza ca o lovitura deoarece jocul incepuse sa mearga pentru alb-albastrii chiar inainte ca intreg campionatul “sa inghete”.

4.80 este cota la Ambele echipe sa marcheze, iar meciul sa se incheie la egalitate.

Doua egaluri si o victorie este ultimul bilant al echipei daneze care desi a incercat sa isi pastreze jucatorii in forma in acest timp, vom vedea cat de pregatiti vor fi in aceasta seara.

Crone are in continuare o suspendare de ispasit pentru un cartonas rosu luat in urma cu 2 luni, in timp ce Mattsson este absent datorita unei accidentari mai vechi.

2. Nordsjaelland

Candva se lupta la campionat si la cupele europene insa de aceasta data lucrurile sunt complicate chiar si la atingerea unui loc de play-off.

Echipa condusa de la margine de Pedersen se afla pe locul 5 cu 38 de puncte, iar aceasta pauza a venit intr-un moment in care echipa se afla la parametri aproape maximi.

2.20 este cota la Nordsjaelland sa marcheze in ambele reprize.

Din pacate, acest lucru s-ar putea sa afecteze si ar trebui ca antrenorul echipei daneze sa fie precaut in privinta rezultatelor viitoare. Patru victorii si un egal era bilantul oaspetilor, cel mai bun de altfel dintre toate formatiile din Superliga.

Americanul Amon nu va fi prezent pe banca in aceasta deplasare datorita unei accidentari mai vechi.

3. Intalniri directe

In partida de pe terenul celor de la Nordsjaelland, cele doua formatii au incheiat la egalitate, scor 2-2. Un lucru ce trebuie amintit este faptul ca in ultimele 5 jocuri, tabela a aratat cel putin 4 goluri.

4. Silkeborg – Nordsjaelland  echipe probabile

Silkeborg (4-3-2-1): Romo – Holten, Ibsen, Luijckx, Moller – Kaalund, Lesniak, Madsen – Vallys, Okkels – Junior Brumado

Nordsjaelland (4-3-3): Larsen – Thychosen, Hansen, Mumin, Jenssen – Damsgaard, Andersen, Ryngaard Jensen – Antwi, Kudus, Atanga

5. Silkeborg – Nordsjaelland cote pariuri

Silkeborg Nordsjaelland Cote Pariuri

6. Silkeborg – Nordsjaelland ponturi pariuri

Silkeborg – Nordsjaelland ponturi pariuri

Daca acest meci se juca in urma cu doua luni, cu siguranta ar fi trebui sa ne asteptam la o victorie clara a oaspetilor insa vom vedea daca forma de atunci se va reflecta si acuma.
Silkeborg pana la urma nu are ce sa piarda si cred ca va da totul pentru a obtine un punct fiind totusi o echipa imprevizibila.
Nordsjaelland nu are nicio sansa la un loc de cupa europeana la cum se arata distanta din clasament, dar nu va ceda in a ocupa o pozitie cat mai sus.
Greu de anticipat un succes al oaspetilor, insa cred ca cel mai potrivit pronostic este cel pe goluri, mizand pe ambele ca vor reusi sa marcheze, mai ales ca ne ofera partide pe aceasta arena de mai bine de 10 ani cu goluri in ambele porti.
Silkeborg – Nordsjaelland
Pronostic: 
GG+3
Cota: 
1.80

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
32 din 64
PROCENTAJ
50%
UNITĂȚI
+574
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: