Jannik Sinner – Daniil Medvedev ponturi pariuri 09.07.2024

Scris de adrian198108/07/2024
1
1.25
X
0.00
2
4.30
Jannik Sinner
Daniil Medvedev
COTA PONT
1.50

Primul sfert de finala din competitia masculina de la Wimbledon este si cel mai asteptat pentru ca meciul dintre Jannik Sinner si Daniil Medvedev a devenit deja un clasic al zilelor noastre.

Cei doi isi vor disputa un loc in semifinale pe arena centrala de la Wimbledon incepand cu ora 15:30 iar meciul va putea fi urmarit pe Eurosport 1 sau pe aplicatia Max.

Jannik Sinner

Sinner este de ceva timp noul nr. 1 ATP si se manifesta ca atare, a devenit favorit clar in orice meci pe care-l disputa indiferent de suprafata pe care se joaca.

S-a dovedit ca italianul este un redutabil jucator si pe iarba, inainte de Wimbledon a castigat trofeul la Halle, turneu dominat in trecut de Roger Federer.

La Wimbledon a inceput greu, pierzand set cu Hanfmann, apoi si cu Berrettini intr-un meci foarte dificil dar si-a intrat in ritm si pe Kecmanovic si Shelton i-a batut cu 3-0.

Daniil Medvedev

Medvedev a fost si el in trecut nr. 1 mondial si atunci chiar era cunoscut ca un jucator modest pe iarba, lucrurile insa s-au schimbat in timp si acum joaca chiar bine pe gazon.

Rusul a fost si el la Halle inainte de Wimbledon dar a parasit repede turneul dupa o victorie la Borges si o infrangere cu chinezul Zhang.

La Wimbledon a jucat mult mai bine, la fel si el are 2 meciuri castigate cu 3-0, cu Kovacevic si Dimitrov si alte doua meciuri castigate cu 3-1 cu Muller si Struff.

Intalniri directe Sinner - Medvedev

Asa cum am spus de la inceput, acest meci a devenit un clasic al circuitului ATP pentru ca cei doi s-au intalnit pana acum de 11 ori, Medvedev a castigat primele 6 meciuri directe, ultimul la Miami in 2023 iar Sinner le-a castigat pe cele mai recente 5 meciuri dintre care doua anul acesta.

Un meci cu adevarat epic s-a jucat in debutul sezonului 2024 la Australian Open, Sinner a castigat acolo in 5 seturi revenind de la 0-2 la seturi.

Cote pariuri Sinner - Medvedev

Asa cum anticipa toata lumea, cotele la pariuri sunt favorabile lui Sinner pentru care se ofera cota 1.25 la victorie iar un succes al lui Medvdev este rasplatit cu o cota de 4.30.

Casele de pariuri ofera si cote speciale la Sinner - Medvedev, se poate paria de exemplu peste 21.5 asi in meci la cota de 1.70, sub 8.5 duble greseli in meci la cota de 1.65 sau peste 5.5 breakuri la o cota foarte generoasa de 2.00.

Jannik Sinner – Daniil Medvedev ponturi pariuri

Medvedev este un jucator imprevizibil si de multe ori evit sa merg pe mana lui 100% sau impotriva lui 100% dar de data aceasta cred ca Sinner il va face previzibil.

Daca la Australian Open, pe hard, suprafata forte a rusului, Medvedev a profitat de tracul lui Jannik si s-a dus repede la 2-0 la seturi, aici pe iarba ii va fi mult mai greu sa faca asta.

In plus, italianul are o siguranta in joc, multa incredere in exceutiile sale, serviciul ii merge perfect si e destul de dificil sa fie breakuit.

Nu-i dau mari sanse lui Medvedev, poate doar spera ca Sinner sa-si piarda concentrarea pe o secventa de joc dar si daca se va intampla consider ca maxim ce poate pierde liderul mondial este un set.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Jannik Sinner – Daniil Medvedev
Pronostic: 
Sinner(-1.5 seturi)
Cota: 
1.50
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
sleepwalkR
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
30 din 44
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+944
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: