Jannik Sinner – Daniil Medvedev Australian Open 27.01.2024

Scris de sleepwalkR27/01/2024
1
1.38
X
0.00
2
3.20
Jannik Sinner
Daniil Medvedev
COTA PONT
1.75

Iata ca am ajuns si la finala turneului de la Melbourne, acolo unde Sinner si Medvedev isi vor disputa cele 2000 de puncte puse in joc. Pentru Daniil va fi a treia finala la AO, pe precedentele doua pierzandu-le la Djokovic si Nadal, in timp ce Sinner va debuta intr-un ultim act al unui astfel de turneu.

Jannik Sinner

  • Italianul si-a anuntat parcursul fulminant de la Australian Open incepand cu a doua jumatate a sezonului trecut, cand a evoluat peste asteptari.
  • A evoluat mult pe partea mentala, acolo unde Darren Cahill a facut progrese cu toti elevii sai.
  • Fara set pierdut in semifinale si trezit la 2-0 impotriva lui Djokovic, pentru Jannik a intervenit frica de victorie si performanta, scazandu-si putin nivel in mansa 3, dar a reusit sa se impuna in urmatorul set.
  • Evolutiile sale au fost constante, acesta propunandu-le adversarilor un joc ofensiv cu puncte terminate in 4-5 timpi, luand mingea din urcare si astfel dandu-le putin timp de reactie.
  • Conditiile rapide de joc ii sunt prielnice, asemanatoare cu ultimele meciuri dintre ei, Sinner declarand ca se simte foarte bine anul asta in Australia.

Daniil Medvedev

  • Mereu cu evolutii bune in Australia, mai bifeaza o finala aici dupa cele pierdute in 2020 si 2022 cu Nadal si Djokovic.
  • Evolutii oscilante cu meciuri dificile pe care cu greu le-a scos la capat sau partide pe care le-a controlat cap coada.
  • In semifinale a fost nevoit sa revina de la 0-2, la fel cum a facut-o cu Ruusuvuori, insa meciul cu Zverev a avut o altfel de desfasurare - rusul a vazut ca are putine sanse daca nu apeleaza la ruperile de ritm si fix asta a facut incepand cu a doua jumatate a setului 3, la Zverev aparand o scadere vizibila in joc, probabil si pe fondul hipoglicemiei.
  • De multe ori prefera un stil de counter-punching in fata jucatorilor ofensivi, stand mult in spatele liniei de fund.
  • E jucatorul care a crescut de la meci la meci si caruia ii place statutul de underdog intr-o astfel de partida.

Intalniri directe

6-3 h2h cu Medvedev castigand primele 6 intalniri, Sinner adjudecandu-si-le pe ultimele 3. S-au intalnit de doua ori la finalul sezonului trecut, italianul reusind sa se impuna in decisiv la Viena si Torino.

Cote pariuri

O victorie a lui Sinner este cotata la 1.40, in timp ce succesul lui Medvedev ne poate tripla miza. Pentru un meci de cel putin 4 seturi ni se ofera 1.65, iar pentru un meci cu 7 break-uri avem 1.85.

Jannik Sinner – Daniil Medvedev ponturi pariuri

Forma de moment vs experienta, aceasta pare sa fie intrebarea bookmakerilor care-l vad favorit clar pe Sinner.

E greu de mers impotriva italianului in conditiile in care n-a clipit pana acum la Melbourne si este de departe jucatorul ultimelor luni in ATP. Stilul sau ofensiv functioneaza la capacitate maxima si n-a putut fi deslusit pana acum.

Ar putea fi o sansa intr-o finala de mare slem, acolo unde Jannik n-a mai fost, insa nu-mi pare genul de jucator depasit de miza jocului, Cahill lucrand bine aspectul mental al elevului sau.

Medvedev e jucatorul care poate sa-si ajusteze tenisul daca planul initial nu merge, dar e dificil de revenit inca o data daca incepe la fel de slab ca in ultimele meciuri.

Sinner te sufoca si nu-ti da prea multe sanse la retur, de altfel cam asa s-au disputat si precedentele partide dintre ei, Medvedev negasindu-si ritmul la retur.

In opinia mea, Sinner poate pierde acest meci doar daca se lungeste in 5 sau daca va fi complet iesit din meci in prima parte, fiind depasit de miza meciului. Aleg sa merg pe rezultatul logic al finalei avand in vedere evolutiile celor 2 si sa mizez pe o victorie in maxim 4 seturi a lui Sinner.
sleepwalkR
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Jannik Sinner – Daniil Medvedev
Pronostic: 
Sinner (-1.5 seturi)
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
41 din 56
PROCENTAJ
73%
UNITĂȚI
+1185
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: