Sion – Basel ponturi pariuri 19.07.2019

0

Confruntarea Sion – Basel are loc pe Stade de Tourbillon si face deschiderea oficiala a primei ligi elvetiene. Eu am pregatit cateva ponturi pariuri, iar cel in care am cea mai mare incredere are o cota excelenta, de 1.90.

Sion-Basel-19072019

⚽1. Sion

Campionatul precedent l-a incheiat pe locul al 8-lea, la 6 puncte de Xamax care a mers la barajul pentru evitarea retrogradarii. In vara a avut 5 amicale, toate incheiate cu acelasi rezultat, egalitate.

In ultimele 9 meciuri oficiale a obtinut doar 2 victorii, iar pe 5 dintre acestea le-a pierdut. Numai 3 succese a avut in precedentele 11 dueluri de acasa din competitiile interne.

Anto Grgic pare a fi cel mai important nume transferat in aceasta pauza, acesta venind de la Stuttgart contra sumei de 890 de mii de euro dupa ce a fost imprumutat de acolo in prima faza.

⚽2. Basel

A ratat titlul pentru ca a terminat pe 2, la 20 de puncte de campioana Young Boys. In pauza competitionala a avut 5 amicale, 4 victorii si o singura infrangere.

In precedentele 9 partide oficiale s-a impus de 8 ori, deci a incheiat stagiunea foarte bine. A castigat 6 din ultimele 7 deplasari, una in Cupa si celelalte in Super Liga elvetiana.

Au revenit dupa niste imprumuturi cativa jucatori care ar putea deveni de baza precum Oberlin, Serey Die sau Manzambi. Cei de la marca.com ne anuntau la inceputul lunii iunie ca Omar Alderete s-a transferat la aceasta formatie pentru suma de 1 milion de euro.

⚽. Intalniri directe

Au fost 5 dueluri intre ele in stagiunea precedenta. Cele 4 din campionat au fost castigate de Basel. A mai fost una in Cupa, in care tot aceasta s-a impus, insa dupa 120 de minute.

⚽4. Sion – Basel echipe probabile:

Sion (4-3-3): Fickentscher – Mveng, Kouassi, A. Luis, Morgado – Toma, Grgic – Fortune, Kasami, Lenjani – Uldrikis.
Basel (4-2-3-1): M. Hansen – T. Xhaka, Comert, Kaiser, Riveros – S. Die, F. Frei – Manzambi, Campo, Oberlin – R. van Wolfswinkel.

⚽5. Date statistice

  • In 6 din ultimele 7 partide oficiale ale lui Sion nu au fost goluri in ambele porti. 2.15 este cota pentru ambele echipe inscriu – NU.
  • In 4 din ultimele 6 dispute oficiale ale lui Basel au fost minim 4 reusite. 2.85 este cota pentru total goluri peste 3,5.

⚽7. Sion – Basel ponturi pariuri

La partida Sion – Basel am ales un pronostic bazat doar pe rezultatul final. Ma astept ca Basel sa se impuna pentru ca are o echipa mai buna si nu isi permite un pas gresit inca din start.

Formatia pregatita de Marcel Koller a incheiat stagiunea precedenta bine, iar in ultimele 9 confruntari a obtinut nu mai putin de 8 victorii, singurul pas gresit fiind facut cu cea care avea sa devina campioana, Young Boys, in deplasare.

Sion a fost la polul opus pentru ca in ultimele 7 runde din prima liga elvetiana a suferit 5 infrangeri, 4 dintre ele la 0. Pe langa asta, pare ca are un complex cu acest adversar pentru ca in precedentele 16 astfel de dispute doar de 3 ori a scapat neinvinsa.

Radu Oprea
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 41.4%
Castigate: 12/29

Sion - Basel
Pronostic: victorie BaselCota: 1.90Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here