Sirius – Ostersunds ponturi pariuri 06.07.2019

0

Duel tare la mijlocul clasamentului din Allsvenskan si pare greu de gasit o favorita. Sirius are prima sansa la pariuri, dar Ostersunds i-a facut viata grea in ultimul timp. Vezi ce voi juca eu.
Mai trebuie spus ca partida este programata sambata, cu incepere de la ora 16.00.

Sirius-Ostersunds-06072019

⚽ 1. Sirius

A facut un sezon bun daca tinem cont ca lotul este cotat de Transfermarkt printre cele mai modeste din competitie. Ocupa locul noua in Allsvenskan. Vine dupa o victorie de moral, pe terenul lui Norrkoping (1-0).

Joaca totusi slab acasa, acolo unde a pierdut cinci din cele sapte meciuri de campionat. apararea este punctul slab. Ca si probleme de efectiv, trebuie spus ca Abdul Razak, Robert Ahman Persson si Stefano Vecchia sunt accidentati conform Siriusfotboll.se.

⚽ 2. Ostersunds

A dezamagit in acest sezon si ocupa abia locul 10 in campionat. Nici forma de moment nu o recomanda, pentru ca nu castiga de sapte etape. Vine acum dupa doua remize, cu Sundsvall si IFK Goteborg.

Sunt doua absente importante aici, Aly Keita și Ronald Mukiibi, care sunt plecati la Cupa Africii. Trebuie totusi spus ca Dino Islamovic revine dupa o suspendare si este anuntat in primul 11.

⚽ 3. Intalniri directe

Ostersund domina bilantul confruntarilor directe si a castigat fiecare din ultimele patru jocuri. O singura data s-au duelat in 2019 si oaspetii de sambata au facut scor (3-0).

⚽ 4. Date statistice

  • 3 din ultimele 4 meciuri jucate de Ostersund au fost GG. 1.65 este cota la ambele marcheaza.
  • Sirius a pierdut 5 din ultimele 6 jocuri de acasa in liga. 3.20 este cota la 2 final.
  • Ostersunds este fara succes de 7 etape. 1.36 este cota la sub sansa dubla 1X.

⚽ 6. Sirius – Ostersunds ponturi pariuri

Eu nu sunt aici de acord cu cotele la pariuri si ii vad favoriti pe oaspeti. Pariez totusi prudent si merg pe un gol marcat de ei destul de repede. Ostersunds are fara discutie un lot mai bun si tot ea a castigat si ultimele patru dispute directe. Victoria este cuvantul de ordine in tabara oaspetilor si astept o abordare extrem de ofensiva.

Sirius joaca slab acasa, acolo unde a pierdut cinci din ultimele sase partide de campionat. In acelasi timp, are una dintre cele mai modeste aparari din Allsvenskan si ma bazez pe asta.

Bmg
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 54.1%
Castigate: 20/37

Sirius - Ostersunds
Pronostic: Ostersunds gol 80Cota: 1.47Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here