Slavia Praga – Arsenal ponturi pariuri 15.04.2021

Scris de Andrei-Chirita15/04/2021

Egalitate perfecta inaintea start-ului de retur din sferturile de finala ale Europa League dintre Slavia Praga si Arsenal, partida ce este programata de la ora 22:00.

Este un meci de totul sau nimic pentru tunari care pot salva sezonul de BPL insa Slavia are suficienta experienta pentru a tine piept din nou gruparii conduse de Arteta. Citeste analiza mea de mai jos si vezi ce pont in cota de 1,50 ti-am pregatit pentru duelul de pe Sinobo Stadium.

⚽ 1. Slavia Praga

Trupa lui Trpisovski a avut parte de doi adversari extrem de dificili in fazele precedente. A trecut in saisprezecemi de o alta formatie engleza, Leicester, scor 2-0 la general dupa doua prestatii fara greseala in spatiul defensiv. Pe acelasi lucru a mizat si in dubla mansa cu Rangers unde a stiut sa gestioneze foarte bine faza de aparare, reusind in final sa se califice cu scorul de 3-1 la general. 

Pe Emirates insa, Slavia a pus accentul mai mult pe faza ofensiva, dominand la numarul de ocazii, iar golul egalizator a venit pe merit, chiar daca a fost abia in ultimele minute. In campionat ramane neinvinsa de 26 de etape si chiar in weekendul precedent a trecut de rivala din oras, Sparta Praga, ocupanta locului secund, cu scorul de 2-0.

Fundasul, Kudela, este suspendat pentru acest joc, in timp ce Hovorka si Deli au probleme de sanatate si nu vor face deplasarea. Olayinka si Sima au ratat derby-ul cu Sparta, dar Trpisovski spera sa ii poata recupera inaintea returului din UEL.

⚽ 2. Arsenal

Tunarii au ajuns la 24 de sezoane consecutive pe scena competitiilor europene insa de aceasta data presiunea este uriasa. Arsenal se afla la jumatatea clasamentului in BPL si are nevoie sa recupereze 10 puncte pentru a urca pe un loc de UEL, fiind de altfel imposibil la felul cum s-a prezentat in aceasta stagiune. Astfel ca, implicarea tunarilor intr-un mod destul de agresiv in fazele eliminatorii nu a fost intamplatoare, reusind sa treaca de formatii ca Benfica si Olympiakos.

Am avut parte de spectacol in ambele manse impotriva lusitanilor, asistand la un total de 7 reusite si la o calificarea in dreptul tunarilor. Situata s-a mai linistit in optimi, mai ales dupa primul joc impotriva grecilor, tunarii reusind sa se impuna cu 3-1. S-au relaxat prea mult in partida retur unde au pierdut cu 0-1 insa drumul acestora nu s-a oprit aici. Privind la prestatia din sferturile UEL in fata Slaviei, tunarii au aratat mult prea putin pe faza ofensiva desi inspiratia lui Pepe i-a adus in avantaj pentru cateva minute insa problemele din defensiva si-au spus cuvantul in final.

David Luiz si Tierney sunt accidentati si nu vor face deplasarea la Praga, in timp ce Odegaard, Saka si Smith Rowe sunt incerti, alaturi de Aubameyang care este bolnav, dar are mari sanse sa revina.

⚽ 3. Intalniri directe

Inafara de duelul din mansa tur, cele doua formatii s-au mai intalnit in sezonul 2007/2008 din grupele UCL, acolo unde Arsenal se impunea cu 7-0 pe teren propriu si remiza alb la Praga, scor 0-0.

⚽ 4. Slavia Praga – Arsenal echipe probabile

Slavia Praga (4-3-3): Kolar – Bah, Holes, Zima, Boril – Hromada, Provod, Stanciu – Dorley, Sima, Olayinka

Arsenal (4-2-3-1): Leno – Chambers, Holding, Gabriel, Cedric – Xhaka, Partey – Pepe, Ceballos, Martinelli – Lacazette

⚽ 5. Slavia Praga – Arsenal cote pariuri

Pariaza cele mai interesante ponturi fotbal Europa League pe platforma celor de la Netbet unde poti gasi o cota de 2.80 pentru calificarea formatiei lui Stanciu in semifinalele UEL.

⚽ 6. Slavia Praga – Arsenal ponturi pariuri

Slavia Praga – Arsenal ponturi pariuri

Cred ca intervalul de 1-3 goluri este cel mai potrivit pentru jocul de la Praga daca ne raportam la stilurile celor doua formatii, dar si la forma de moment prin care trec.

Slavia Praga a reusit sa marcheze pe Emirates si cred ca de aceasta data va fi axata pe stilul cu care s-a consacrat, si anume cel defensiv. A stiut mereu sa ramana solida in exprimare pe durata celor 90 de minute, si chiar daca tunarii vor pune presiune la poarta lui Kolar, elevii lui Trpisovski pot raspunde exact ca in partida tur, cu un nou gol.

Arsenal este intr-o situatie extrem de neplacuta si nu concepe un rezultat negativ la Praga care ar tine-o inafara competitilor europene dupa 24 de ani. Lacazette a marcat doua goluri in ultima partida de campionat si este pregatit sa o faca si in aceasta seara. Arteta le va cere prudenta elevilor sai, intalnind una dintre cele mai solide echipe din UEL si nu cred ca intervalul propus de mine va fi depasit intr-o seara in care se joaca cu calificare pe masa.
Slavia Praga – Arsenal
Pronostic: 
1-3 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: