Slovacia – Croatia ponturi pariuri 04.09.2021

Scris de Zamfi04/09/2021

Sambata seara cu incepere de la ora 21:45 pe stadionul ”Tehelne Pole” din Bratislava va avea loc intalnirea din cadrul grupei H pentru calificarilei Cupei Mondiale 2022, dintre Slovacia si Croatia, partida ce va fi arbitrata de polonezul B. Frankowski si transmisa de posturile TV, Digi Sport 3 si Look Sport+.

⚽ 1. Slovacia.

Baietii lui Stefan Tarkovic se afla pe locul 3 cu un total de 6 puncte si un golaveraj pozitiv, marcand 5 goluri si primind 4. Ultimul duel a fost in deplasarea de la Ljubljana impotriva Sloveniei, incheiata cu scorul de 1-1, scor inregistrat inca din prima repriza.

Dupa acest duel va juca pe teren propriu contra Ciprului, intr-un duel ce se anunta la indemana slovacilor. Fundasul lui Inter, Milan Skriniar, are 2 goluri inscrise, acesta reusind sa marcheze si pentru echipa de club in prima runda din Serie A. In meciul din Slovenia, atacantul lui Dusseldorf, Robert Bozenik, a inscris golul slovacilor.

⚽ 2. Croatia.

Croatii au remizat, 0-0, in runda precedenta intr-o deplasare foarte grea contra Rusiei, iar in acest moment conduce grupa H cu 7 puncte, la egalitate cu Rusia si la un punct distanta fata de oponenta din acest duel.

Echipa de start a Croatiei este una destul de buna, in componenta fiind jucatori ce evolueaza la echipe de top ale Europei, precum Perisic si Brozovic (Inter Milano), Pasalic (Atalanta), Kovacic (Chelsea) sau Kramaric (Hoffenheim), astfel ca aceasta reprezentativa alcatuieste un lot competitiv pentru Cupa Mondiala 2022.

⚽ 3. Slovacia – Croatia intalniri directe.

Am avut goluri destul de multe in intalnirile directe, astfel ca la calificarile pentru Euro 2020, Croatia s-a impus in ambele meciuri, castigand cu 3-1 pe teren propriu si 4-0 in deplasare.

⚽ 4. Slovacia – Croatia echipe probabile.

Slovacia (4-4-2) : Rodak – Pekarik, Skriniar, Satka, Hancko – Hamsik, Kucka, Mak, Duda – Hromba, Brozenik.
Croatia (5-3-2) : Livakovic – Sosa, Caleta Car, Lovren, Juranovic – Kovacic, Brozovic – Perisic, Pasalic, Vlasic – Kramaric.

⚽ 5. Slovacia – Croatia cote pariuri.

Majoritatea caselor de pariuri ne ofera cota foarte mari pentru o partida cu goluri, astfel ca pe Unibet avem 2.25 la peste 2.5 goluri si 5.50 la ambele marcheaza in prima repriza.

⚽ 6. Slovacia – Croatia ponturi pariuri.

Slovacia – Croatia ponturi pariuri

Sunt de parere ca vom avea parte de o partida destul de echilibrata dar din care golurile nu vor lipsi. Ambele echipe au nevoie de puncte pentru a ramane aproape de Rusia care probabil se va impune in Cipru, dar si de Slovenia care va juca acasa cu modesta selectionata a Maltei.

In ambele reprezentative regasim jucatori buni, care cu siguranta vor creea multe faze de atac sau contraatac, de aici venind si golurile. M-am orientat catre un GG cu sanse mari de reusita intrucat slovacii evolueaza destul de bine pe teren propriu, avand 8 partide din ultimele 9 cu gol marcat, iar de partea cealalta avem o echipa cu un atac mai valoros, croatii pornind favoriti la majoritatea caselor de pariuri.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Slovacia – Croatia
Pronostic: 
ambele marcheaza
Cota: 
2.00 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: