Slovan – Lincoln ponturi pariuri 21.10.2021

Scris de Red21/10/2021

Slovan este mare favorita sa se impuna in aceasta confruntare insa este o cota mult prea mica pentru 1 solist asa ca am ales sa merg pe un interval de goluri, bazandu-ma pe rezultatele de pana acum din aceasta grupa. Nu cred ca exagerez daca spun ca este posibil sa avem parte de o surpriza la aceasta partida.

Slovan

Nu a impresionat pana in acest moment in grupa F pentru ca dupa 2 meciuri are o infrangere si un rezultat de egalitate. A marcat 2 goluri si a primit 4.

Forma de moment este destul de buna fiindca in ultimele 5 jocuri are 3 victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere.

Pentru aceasta partida, atrenorul nu se poate baza pe serviciile lui D. Holman, L. Lovat si V. Weiss, acestia fiind accidentati, iar V. De Marco este suspendat.

Lincoln

Dupa cum era de asteptat ocupa ultimul loc in aceasta grupa cu 0 puncte dupa 2 meciuri. A reusit sa inscrie un gol, dar a primit 5.

Ingrijoratoare este si forma de moment pentru ca in ultimele 5 jocuri are 3 infrangeri, o victorie si un rezultat de egalitate.

Pentru aceasta intalnire nu sunt jucatori care sa lipseasca si va fi aliniat cel mai puternic prim' 11.

Intalniri directe

Betfair o da mare favorita pe Slovan sa se impuna, dar nu as miza pe acest lucru fiindca cele 2 formatii s-au intalnit de 2 ori in luna august si a fost 1-1 la Slovan, aceasta reusind insa sa se impuna in partida tur din Gibraltar cu 3-1.

Slovan – Lincoln echipe probabile

Slovan (4-4-2): Chovan – Medvedev, Kashia, Bozhikov, Pauschek – Green, Kankava, de Kamps, Drazic – Da Silva, Henty.

Lincoln (4-3-3): Soler – Wiseman, Chipolina, Lopes, Toscano – Yahaya, Rosa, Walker – Araiza, Gomez, Brito.

Slovan – Lincoln cote pariuri

Cred ca poti miza pe aceasta partida daca preferi biletul zilei cota mare. Daca esti de parere ca Slovan se va impune lejer, ai o cota de 1.75 pentru 1/1 sau o cota de 1.70 pentru victoria gazdelor la handicap.

Slovan – Lincoln ponturi pariuri

Slovan – Lincoln ponturi pariuri

In mod normal, Slovan ar trebui sa se impuna lejer in aceasta confruntare fiindca joaca pe teren propriu si este o diferenta mare de valoare intre cele 2 loturi. Insa faptul ca s-au intalnit de 2 ori in august si a fost 1-1 si 3-1 pentru Slovan in deplasare ma face sa merg pe un interval de goluri.
In fiecare din ultimele 4 meciuri ale celor 2 formatii s-au inscris cel putin 2 goluri si asta cred ca se va intampla si acum.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4, cota fiind destul de mare.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Slovan – Lincoln
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.66 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: