Slovenia – Australia ponturi pariuri 07.08.2021

Scris de Wade07/08/2021

Parcursul magic al lui Luka Doncic spre aur a fost oprit in semifinale de Rudy Gobert si ai lui francezi, in timp ce Australia a avut un 15-point lead vs SUA, insa n-a avut replica in partea secunda. Acum, cele doua natiuni se intalnesc la Tokyo in lupta pentru medalia de bronz.

Poate Doncic sa-si duca tara spre o medalie, sau reusesc in sfarsit australienii sa termine mai sus de locul 4 la Olimpiada?

Boomers incearca sa mentina o defensiva agresiva

Australia a parut sa fie fara suflu in jocul din semifinale vs SUA, asta dupa ce a avut un avans de 15 puncte inainte de pauza mare. The Aussies au practicat o defensiva solida condusa de Matisse Thybulle, insa n-au mai avut reactite in fata adversarilor, cand acestia au realizat ca trebuie sa joace „team basketball”. Inainte de asta, americanii jucau in mare parte „isolation game” asteptand acele „jumpers” sa cada in cos.

S-a vazut atunci ca SUA a fost echipa mai buna, insa stiam acest lucru. In acest match-up, in lupta pentru medalia de bronz, Australia intalneste un adversar diferit, Slovenia condusa de acest teribil Luka Doncic – jucator ce va incerca sa traga echipa dupa el si sa treaca de apararea australiana.

Problema pentru sloveni este ca australienii s-au ridicat conform asteptarilor la fiecare challenge de la aceasta Olimpiada. The Aussies au practicat o defensiva de top, in timp ce au ramas eficienti la aruncarile de 3 puncte. Au al doilea cel mai bun procentaj din spatele semicercului: 40.2%, dintr-o medie de 30.2 aruncari / meci. Asta a facut ca echipa sa aiba o medie de 86.8 PPG, o ofensiva de temut pentru orice adversar din aceasta competitie.

Slovenia se bazeaza pe jocul lui Doncic

Acest turneu a devenit un fel de „Luka show”. Jucatorul lui Dallas Mavericks a facut senzatie la aceasta Olimpiada, stabilindu-si practic o eticheta drept unul din cei mai buni jucatori din lume. Multi entuziasti il uita din pacate pe Giannis Antetokounmpo care tocmai a castigat un titlu NBA si finals MVP cu Milwaukee Bucks, insa aceasta discutie o putem avea din toamna, unde ne asteapta un nou sezon in baschetul de peste ocean.

Mediile lui Doncic aici sunt: 24.2 puncte, 10.0 recuperari si 10.0 pase decisive. Fara el era chiar posibil ca Slovenia sa nu iasa din faza grupelor. Am vazut in ultimul meci din grupe cum spaniolii au facut un presing excelent la Luka, facandu-l pe acesta sa greseasca de nenumrate ori in primul sfert, iar Slovenia a avut mari emotii in a obtine succesul si implicit sefia grupei.

Pe langa starul din Texas, slovenii ii mai au pe Mike Tobey si Zoran Dragic, primul fiind excelent la capitolul recuperari, ajutandu-si foarte bine echipa la acele „second chance points”. Doncic a jucat o medie de 32.1 minute / meci si in semifinala cu Franta am vazut urme de oboseala si o usoara accidentare in final pentru el. E posibil ca acest „usage rate” sa se vada in partea secunda a finalei. Ramane de vazut cum va fi gestionata.

Slovenia – Australia (ora 14:00) ponturi pariuri

Acest meci se poate rezuma la: cel mai bun jucator de pe parchet vs echipa mai buna. E pacat ca Australia a dat de SUA in semifinalele competitiei, altfel ii vedeam pe Boomers luptandu-se pentru aur in marea finala. In cealalta parte, Doncic a condus Slovenia spre o performanta incredibila – la chiar prima aparitie la un asemenea turneu.

Inteleg cei care pariaza pe Slovenia sa castige acest duel, insa cred ca Australia este echipa mai buna in acest matchup. Joaca un baschet colectiv mai bun on both ends of the floor: poate contracara adversarii in ofensiva, aruncarile australienilor fiind mai eficiente decat cele ale slovenilor de la distanta. Cheia va fi in aparare, acolo unde Australia este mai buna si trebuie sa gaseasca o modalitate sa-l opreasca pe Doncic (sa urmareasca meciul Spania vs Slovenia).
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Slovenia – Australia (ora 14:00)
Pronostic: 
Australia castiga meciul
Cota: 
2.40 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: