Slovenia – Malta ponturi pariuri 04.09.2021

Scris de Johnny04/09/2021


Stadion Stozice din Ljubljana va fi in aceasta seara gazda meciului dintre Slovenia si Malta. Partida va avea loc de la ora 19:00 si conteaza pentru etapa a 5-a din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

⚽ 1. Slovenia.

Vine dupa un meci dificil jucat acasa impotriva Slovaciei, incheiat cu scorul de 1-1. Ocupa locul 4 in grupa si se afla la trei puncte distanta de pozitia a treia. A obtinut un singur succes pana acum, insa acesta a fost unul foarte important, reusind s-o bata pe Croatia cu scorul de 1-0.

Are un stil de joc foarte anost, de aceea trei din cele patru meciuri ale sale au fost lipsite de spectacol si s-au incheiat cu sub 2.5 goluri marcate. E clar ca in acest duel va juca foarte ofensiv si va incerca sa preia initiativa inca din primele minute ale intalnirii. In mod normal n-ar trebui sa aiba nicio problema.

Bajric n-a mai fost chemat la nationala din cauza unei accidentari. Alti jucatori importanti care vor lipsi sunt Jokic si Verbic, cei doi avand la un loc 134 de selectii la echipa nationala.

⚽ 2. Malta.

Ocupa locul cinci in grupa H din preliminariile pentru Cupa Mondiala 2022. Vine dupa o prestatie excelenta pe care a avut-o in fata Ciprului, formatie pe care a invins-o cu 3-0. Nu mai este acea echipa extrem de slaba din urma cu cativa ani si poate pune probleme multor formatii.

Sa nu uitam ca in primavara a produs o mare surpriza si a obtinut o remiza pe terenul Slovacieil. Joaca mult mai curajos din punct de vedere ofensiv si a inscris gol in trei din cele patru meciuri din aceste preliminarii. Eu totusi nu ii dau sanse mari sa obtina o performanta notabila in aceasta deplasare.

Devis Mangia are probleme mari de efectiv pentru acest duel si nu se va putea baza pe Guillamuier, Kristensen, Cremona si Gambin pentru acest duel.

⚽ 3. Slovenia – Malta intalniri directe.

Cele doua formatii nu s-au mai intalnit din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018. Slovenia s-a impus atunci la 0 in ambele meciuri.

⚽ 4. Slovenia – Malta echipe probabile.

Slovenia (4-4-2): Oblak – Stojanovic, Blazic, Balkovec, Jurcevic – Lovric, Bijol, Kurtic, Zajc – Ilicic, Sporar.
Malta (3-4-2-1): Bonello – Shaw, Pepe, Borg – Attard, Pisani, Teuma, Camenzuli – J. Mbong, P. Mbong – Satarianoz.

⚽ 5. Slovenia – Malta cote pariuri.

888 sport are o cota de 1.50 pentru faptul ca Slovenia conduce la pauza. Pentru HA -1.5 Slovenia cota e de 1.58.

⚽ 6. Slovenia – Malta ponturi pariuri.

Slovenia – Malta ponturi pariuri

In ciuda startului bun de preliminarii, nu ii dau prea multe sanse Maltei in aceasta deplasare. Ea joaca pe terenul unei echipe mult mai puternice din punct de vedere valoric, care dispune de jucatori care evolueaza la echipe destul de puternice din Europa. Malta ramane o echipa formata in mare parte din amatori, care nu prea pot emite pretentii la un asemenea nivel.

Un succes ar fi foarte important pentru Slovenia in aceasta dupa amiaza, iar fara el echipa gazda ar ramane fara sanse prea mari la primele doua locuri. Parerea mea e aceea ca gazdele vor forta si se vor impune fara prea multe probleme, de aceea mizez pe handicap asiatic -1.5.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Slovenia – Malta
Pronostic: 
Slovenia (-1.5) AH
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: