Slutsk – Slavia Mozyr ponturi pariuri 22.03.2020

0

Pe arena ce poarta numele de Haradski are loc confruntarea Slutsk – Slavia Mozyr. Dau piept doua echipe destul de modeste din prima liga din Belarus. Eu v-am pregatit cateva pronosticuri, dar si niste informatii despre cele doua combatante.

Biletul zilei cota 3+ este pregatit. Da click AICI daca vrei sa-l vezi!

⚽1. Slutsk

Campionatul trecut l-a incheiat pe pozitia a 11-a, cu 34 de puncte adunate in 30 de etape. Ofensiva a fost a 4-a cea mai ineficienta si a inscris de 29 de ori, in timp ce apararea a fost tot acolo si a incasat 46 de goluri.

In pauza competitionala a avut 8 amicale, a fost neinvinsa si pe 4 le-a castigat. Nu a pierdut in ultimele 3 meciuri oficiale de acasa, iar intr-unul a reusit sa se impuna.

3.15 este cota pentru Slutsk sub 0,5 goluri. Pariaza ACUM si primesti bonus 500 RON >>>

Din informatiile pe care le am nu exista jucatori absenti. Lotul ei este unul foarte modest, fiind evaluat la 2,68 milioane de euro. Cei mai bine cotati sunt atacantul Artem Serdyuk si mijlocasul Dramane Salou, ambii costand cate 300 de mii de euro.

⚽2. Slavia Mozyr

In 2019 a terminat pe 8 in campionat si a strans 37 de puncte in 30 de runde parcurse. Atacul a fost al 10-lea cel mai productiv gratie celor 35 de reusite, iar defensiva a incheiat si ea tot pe 10 si a primit 40 de goluri.

A avut deja 2 partide oficiale in acest an, in Cupa si le-a castigat pe ambele cu exact acelasi scor, 3-0 in fata lui Dnyapro. A pierdut doar una din ultimele 4 deplasari din Premier League-ul bielorus si in 2 dintre ele s-a impus, un succes fiind insa la masa verde.

2.50 este cota pentru prima repriza sub 0,5 goluri. Pariaza ACUM si primesti bonus 500 RON >>>

Tehnicianul Mikhail Martinovich are toti elevii la dispozitie. Putin peste 3 milioane de euro ar costa lotul acestei formatii. Ca si in cazul adversarei din acest joc, cei mai bine cotati fotbalisti costa 300 de mii de euro si acestia sunt Aleksandr Kotlyarov si Yurii Pantia.

⚽3. Intalniri directe

Ambele dueluri dintre ele de anul trecut s-au incheiat la egalitate. La Slutsk nu s-a inscris deloc, in timp ce la Mozyr tabela a inregistrat scorul de 1-1.

⚽4. Slutsk – Slavia Mozyr echipe probabile:

Slutsk (4-2-3-1): Branovets – Chebotaev, Anyukevich, Obrazov, Trubila – Salou, Takulov – Veljko, Semenov, Buraev – Serdyuk.
Slavia Mozyr (4-3-3): Baranovski – Potapov, Kovaleski, Raevskiy, Pantia – Chukley, Kotei, Costrov – Kotlyarov, Tetteh, Slyusar.

⚽5. Slutsk – Slavia Mozyr cote pariuri

Da click AICI pentru 100+ pariuri pentru Slutsk – Slavia Mozyr!

⚽6. Slutsk – Slavia Mozyr ponturi pariuri

Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 37.5%
Castigate: 6/16
In Belarus, la fel ca in majoritatea tarilor din fostul URSS se practica un fotbal inchis, iar eu ma astept sa vedem si acum o partida mai putin spectaculoasa. Dau piept doua echipe modeste si nu o vad pe niciuna capabila sa faca scor.

Slutsk a avut in campionatul precedent al 4-lea cel mai ineficient atac din aceasta liga, iar eu nu cred ca acest aspect s-a reglat in pauza de iarna pentru ca nu au sosit jucatori care sa faca diferenta.

Slavia Mozyr nu a avut nici ea in stagiunea trecuta o ofensiva care sa impresioneze. In intalnirile din 2019 cu aceasta adversara nu s-a depasit bariera de 2 goluri, iar eu sper si de aceasta data intr-un scenariu asemanator.

Slutsk - Slavia Mozyr
Pronostic: total goluri sub 2,5Cota: 1.63

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here