Sociedad – Betis ponturi pariuri 23.01.2021

Scris de Zamfi22/01/2021

Reale Seguros Stadium din San Sebastian va gazdui Sambata seara cu incepere de la ora 19:30, partida dintre Sociedad si Betis. Arbitrul intalnirii va fi Grado Soto, iar partida se anunta extrem de interesanta, avand in vedere forma de moment a oaspetilor.

Mai jos va prezint cateva statistici ale celor doua formatii:

⚽ 1. Sociedad

Formatia antrenata de Imanol Alguacil se afla pe locul 6 in acest moment avand 30 de puncte, fiind in imediata apropiere a locurilor de Champions League. Golaverajul este unul pozitiv (+13) marcand 29 de goluri si primind 16.

Oyarzabal cu 7 goluri si Portu cu 5 sunt principalii marcatori ai formatiei, care este in cautarea formei bune pe care a traversat-o la inceputul sezonului.

Are si cateva absente pentru acest duel din care nu vor face parte Moya, Sagnalli, Silva si Sola din cauza problemelor medicale.

⚽ 2. Betis

Oaspetii acestei partide vin dupa 4 victorii consecutive si sunt pe o panta ascendenta dupa ce s-au impus cu 2-1 contra Celtei Vigo, 2-0 pe terenul Huescai, dar mai au si 2 succese in Cupa Spaniei, castigand cu 3-1 si 2-0 contra lui Multilvera, respectiv Gijon.

In acest moment sunt pe locul 8 la 4 puncte in spatele oponentei din aceasta partida, avand un total de 26 de puncte, insa cu un golaveraj negativ, 24-32, semn ca in defensiva sunt foarte multe probleme.

Are cateva absente importante pentru acest joc din care nu vor face parte Bartra, Camarasa, Carvalho si Martin din cauza accidentarilor.

⚽ 3. Intalniri directe

In ultimele 5 ”directe” s-au marcat peste 2.5 goluri, in 3 dintre acestea fiind prezent si pronosticul GG3+. Anul trecut ambele formatii s-au impus cu 3-0 pe propria arena.

⚽ 4. Sociedad – Betis echipe probabile

Sociedad (3-5-2): Remiro – Le Normand, Sagnan, Monreal – Portu, Merino, Zubimendi, Zubeldia, Guridi – Isak, Oyarzabal.

Betis (4-4-2): Robles – De Souza, Mandi, Ruiz, Miranda – Fekir, Sanchez, Canales, Leyva – Tello, Moron.

⚽ 5. Sociedad – Betis cote pariuri

Poti paria cele mai interesante pronosticuri la BETANO! La aceasta agentie am gasit o cota extrem de atractiva de 2.22 pentru un rezultat de egalitate dupa primele 45 de minute.

Nu uitati ca Betano este o casa de pariuri la care daca vrei sa pariezi iti recomand sa citesti inainte articolul Cum imi fac cont la Betano.

⚽ 6. Sociedad – Betis ponturi pariuri

Sociedad – Betis ponturi pariuri

Ma astept la un duel foarte spectaculos intre cele doua formatii care practica un joc extrem de atractiv, in care se marcheaza destul de multe goluri, aspect pe care l-am intalnit si in rezultatele directe.
Avand in vedere aceste aspecte am ales un pronostic combinat oferit de platforma Betano alegand peste 1.5 goluri si peste 2.5 cornere in favoarea echipei vizitatoare. Acest pronostic a fost castigator in ultimele 4 partide oficiale disputate de Betis.
Cu o victorie gazdele vor egala locul 4, ocupat in prezent de Villarreal, in timp ce oaspetii daca obtine toate cele 3 puncte se vor apropia si mai mult de locurile de Champions League, insa acest obiectiv pare imposibil pentru Betis.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Sociedad – Betis
Pronostic: 
peste 1.5 goluri&peste 2.5 cornere Betis
Cota: 
1.66 @

Sociedad – Betis ponturi pariuri

Ambele formatii fac un sezon decent si sunt in lupta directa pentru un loc european, de aceea cred ca va fi un joc spectaculos, cu multe faze de gol la ambele porti.
In consecinta o sa pariez pe goluri si am gasit un interval foarte bun la Netbet. 7 din cele 9 meciuri jucate pana acum acasa de Sociedad au fost de peste 1.5 goluri, acest luru intamplandu-se in 9 din cele 10 deplasari ale lui Betis.
De aceea cred ca sunt sanse mari ca in acest joc sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4, cota fiind foarte buna.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Sociedad – Betis
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.71 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: