Sociedad – Vallecano ponturi pariuri 22.08.2021

Scris de Johnny21/08/2021


Real Sociedad e favorita in meciul pe care il va juca acasa impotriva lui Rayo Vallecano. Partida are loc duminica dupa amiaza, pe Reale Arena din San Sebastian, iar fluierul de start se va da la ora Romaniei 18:00.

⚽ 1. Sociedad.

A avut parte de o deplasare dificila in prima etapa, pe Camp Nou. N-a prea avut sanse in fata Barcelonei si a fost invinsa cu 2-4. A impresionat doar in ultimele 10 minute, atunci cand a inscris si cele doua goluri. Urmeaza o serie de trei partide accesibile, din care e de asteptat sa obtina puncte importante.

Dupa ce in stagiunea trecuta s-a clasat pe locul 5, acum are sperante chiar la un top 4. Pastreaza un lot foarte bun, cu care emite pretentii. E o echipa care se simte bine pe teren propriu. A castigat de altfel sase din precedentele noua partide din La Liga disputate la San Sebastian.

Monreal, Carlos Fernandez si Rico sunt in continuare accidentati si rateaza acest duel. Zubeldia are si el probleme medicale si este incert. Revine in schimb Isak, care ar trebui sa fie titular in compartimentul ofensiv.

⚽ 2. Vallecano.

A revenit cu stangul in Spania La Liga. In prima etapa s-a deplasat la Sevilla, acolo unde a fost invinsa la scor de neprezentare. A ramas insa foarte rapid in inferioritate numerica, inca din minutul 16, astfel ca n-a avut ce pretentii sa emita pe terenul unei echipe puternice din campionat.

Nici acum nu va avea o misiune usoara si cu siguranta s-ar multumi si cu un egal. De mentionat faptul ca a fost invinsa doar intr-una din ultimele noua deplasari oficiale efectuate. A intalnit atunci echipe din liga secunda, cu mult sub nivelul lui Sociedad.

Luca Zidane este suspendat dupa cartonasul rosu incasat in partida de la Sevilla. Titular intre buturi va fi astfel Stole Dimitrievski. Sunt probleme si din punct de vedere medical la echipa lui Andoni Iraola, iar Saveljich si Pozo ar putea lipsi din cauza accidentarilor.

⚽ 3. Sociedad – Vallecano intalniri directe.

Cele doua formatii nu s-au mai intalnit din sezonul 2018-2019. Atunci ambele meciuri s-au incheiat cu scorul de 2-2.

⚽ 4. Sociedad – Vallecano echipe probabile.

Sociedad (4-3-3): Remiro – Gorosabel, Elustondo, Normand, Munoz – Zubimendi – Oyarzabal, Merino, Silva, Portu – Isak.
Vallecano (4-2-3-1): Dimitrievski – Balliu, Saveljich, Catena, F Garcia – Valentin, Comesana – Palazon, Trejo, A Garcia – Nteka.

⚽ 5. Sociedad – Vallecano cote pariuri.

La Gets Bet online ai o cota de 1.68 pentru Sociedad marcheaza in prima repriza. 2.10 e cota ca se vor marca mai multe goluri in al doilea mitan.

⚽ 6. Sociedad – Vallecano ponturi pariuri.

Sociedad – Valladolid ponturi pariuri

Dupa cum spuneam si mai sus, Sociedad e o echipa cu pretentii si in acest sezon. Bascii au un prim meci mai usor acasa, in fata unei nou promovate. In primavara acestia s-au descurcat foarte bine in partidele de la San Sebastian, iar acum ca vor fi si suporteri in tribune ma astept ca prestatia jucatorilor gazda sa fie una si mai buna.

Valladolid nu este o echipa foarte buna si ma astept sa aiba mari dificultati in acest sezon. Dupa esecul drastic de la Sevilla, oaspetii au acum o alta deplasare dificila si probabil vor fi dominati pe intreg parcursul intalnirii. Nu cred ca defensiva acestora va rezista pana la capat si cred ca Sociedad va castiga meciul. Pentru o cota mai buna plusez si cu sub 4.5 goluri.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Sociedad – Valladolid
Pronostic: 
1 si sub 4.5 goluri
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: