Sorana Cirstea – Jaqueline Cristian pronosticuri 16.07.2019

0

O confruntare 100% romaneasca va avea loc in primul tur al turneului WTA de la Bucuresti, intre experimentata Sorana Cirstea si tanara Jaqueline Cristian, o prezenta constanta in ultimele editii ale turneului. Meciul va avea loc in cursul zilei de marti si va putea fi urmarit in direct pe Digisport.

Cirstea-Cristian-16072019

?1. Sorana Cirstea

Jucatoarea romanca in varsta de 29 de ani ocupa in prezent locul 77 in clasamentul WTA in acest moment, cautand sa ajungand din nou in top 50.

Sezonul actual a fost destul de inconstant pentru Sorana, cel mai bun rezultat obtinandu-l pe zgura de la Nurnberg, unde a ajuns pana in semifinale, zgura fiind totodata suprafata de joc favorita.

Cotata ca favorita nr. 1 in turneul ITF de la Bastad, a fost eliminata inca din runda inaugurala de reprezentata Suediei, Johanna Larsson.

?2. Jaqueline Cristian

Tanara jucatoare din Romania, in varsta de 21 de ani, cauta patrunderea in top 100 WTA, ocupand in prezent locul 207, cea mai buna clasare fiind locul 201 WTA.

A disputat in cariera doar turnee ITF cu exceptia turneului de la Bucuresti, reusind rezultate notabile in acest sezon, castigand cateva astfel de turnee in America de Sud, respectiv in Europa, toata fiind pe zgura.

Datorita acestor rezultate notabile, a primit din partea organizatorilor o invitatie la aceasta editie a turneului bucurestean, jucand direct pe tabloul principal al turneului.

? 3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit pana acum in circuit, aceasta urmand sa fie prima confruntare oficiala.

? 4. Date statistice

Sorana Cirstea este jucatoarea mult mai experimentata, 1.75 e cota pentru victoria Soranei cu handicap de -3.5 game-uri.
Sorana s-a simtit excelent de-a lungul timpului in turneul bucurestean, 2.00 e cota pentru victoria Soranei in minimum de seturi.

? 6. Sorana Cirstea – Jaqueline Cristian ponturi pariuri

Chiar daca nu a reusit multe rezultate notabile in acest sezon, Sorana Cirstea este jucatoarea mai experimentata in acest meci si ar trebui sa se vada diferenta in schimburile de mingi din spatele terenului, urmand sa fie dominate de Sorana Cirstea si sa obtina o victorie destul de confortabila in acest prim tur, fiind considerata una dintre favoritele la atingerea fazelor superioare in turneul bucurestean. Asadar, o victorie cu handicap de game-uri este de asteptat in primul meci pentru Sorana Cirstea, plusul de experienta urmand sa isi lase amprenta in joc.


S. Cirstea - J. Cristian
Pronostic: H-2.5 game-uri 1Cota: 1.57Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here