Southampton – Aston Villa ponturi pariuri 30.01.2021

Scris de Andrei-Chirita30/01/2021

Ultima intalnire a serii din Premier League va avea loc pe St. Mary’s Stadium unde Southampton primeste vizita celor de la Aston Villa. Partida isi are start-ul de la ora 22:00.

Un meci intre doua formatii aflate intr-o pasa relativ proasta conform ultimelor rezultate, dar care sunt pregatite de o noua reprezentatie ofensiva, asa cum ne-am obisnuit cu intalnirile precedente.

⚽ 1. Southampton

Echipa lui Hassenhuttl a scazut ritmul de joc in ultima perioada, iar acest lucru se vede in clasament. Locul 11 pentru sfinti care au ajuns la 2 infrangeri consecutive in ultimele 5 jocuri, cu 29 de puncte stranse dupa 19 runde. Un punctaj relativ bun pentru acestia care sunt la 5 puncte distanta de UEL si la 16 de zona rosie.

Intr-adevar, a dat piept cu Arsenal si Leicester in ultimele doua runde, pierzand pe terenul vulpilor, scor 0-2, dar si in fata tunarilor, scor 1-3, avand mari probleme in spatiul defensiv.

Multe absente pentru antrenorul austriac care nu se va baza pe Vestergaard, Tella, Smallbone, Salisu, Obafemi si Djenepo.

⚽ 2. Aston Villa

Echipa oaspete a impresionat prin atitudinea sa din acest sezon, insa iata ca noul an nu aduce continuitatea pe care si-ar fi dorit-o. Aston Villa se afla la jumatatea clasamentului cu 29 de puncte, aflandu-se in aceeasi situatie ca combatanta sa din aceasta seara.

Formatia lui Smith se pregatea sa lege succesul cu Newcastle din weekend-ul precedent, scor 2-0, dar a fost invinsa neasteptat de Burnley, scor 2-3, si astfel este in cautarea unei victorii cat mai rapid pentru a nu pierde contactul cu UEL. 

Doar doua absente in dreptul oaspetilor pentru aceasta confruntare printre care se numara Hause si Wesley.

⚽ 3. Intalniri directe

Una dintre cele mai spectaculoase confruntari din acest sezon de BPL a avut loc pe Villa Park cand Aston Villa si Southampton ofereau o partida cu 7 goluri pe tabela, sfintii reusind sa castige in cele din urma cu 4-3.

⚽ 4. Southampton – Aston Villa echipe probabile

Southampton (4-4-2): McCarthy – Valery, Bednarek, Stephens, Vokins – Armstrong, Ward-Prowse, Diallo, Walcott – Ings, Adams

Aston Villa (4-2-3-1): Martinez – Targett, Mings, Konsa, Cash – Luiz, McGinn – Traore, Barkley, Grealish – Watkins

⚽ 5. Southampton – Aston Villa cote pariuri

Poti paria pe o cota de 1.85 pentru un gol marcat inainte de minutul 30 chiar la Netbet, unde ai primul pariu fara risc pana la 500 RON. Citeste articolul Cod bonus Netbet ca sa afli informatii despre acest bonus.

⚽ 6. Southampton – Aston Villa ponturi pariuri

Southampton – Aston Villa ponturi pariuri

Ambele formatii sunt in cautarea succesului dupa cateva rezultate dezamagitoare, iar cu siguranta ma astept la goluri in aceasta seara pe St Mary’s Stadium.
Southampton nu isi permite al treilea insucces consecutiv, si este obligata sa inscrie. A marcat in 8 din cele 10 jocuri de pe teren propriu, si are sansa sa o faca si de aceasta data.
Aston Villa cedeaza destul de usor terenul, mai ales pe plan defensiv unde are mari lacune, si cu siguranta va miza din nou pe forta ofensiva pentru a pleca neinvinsa de la Southampton.
Dupa spectacolul de pe Villa Park, ma astept la o noua reprezentatie ofensiva, iar pronosticul de ambele marcheaza sa fie verde la finalul celor 90 de minute.
Southampton – Aston Villa
Pronostic: 
Ambele marcheaza
Cota: 
1.60 @

Southampton – Aston Villa ponturi pariuri

Este o confruntare intre 2 dintre revelatiile acestui sezon din Premier League si cred ca vom avea parte de un joc destul de spectaculos fiindca ambele formatii se descurca destul de bine pe partea ofensiva, insa au probleme in aparare.
7 din cele 10 meciuri jucate de Southampton pe teren propriu au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 8 din cele 10 deplasari ale lui Aston Villa.
De aceea cred ca sunt sanse mari ca si acum sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Southampton – Aston Villa
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.74 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: