Southampton – Crystal Palace ponturi pariuri 11.05.2021

Scris de Radu Oprea11/05/2021

St. Mary's Stadium gazduieste intalnirea dintre Southampton si Crystal Palace. Confruntarea va fi arbitrata de catre Andy Madley. Mai jos gasesti informatii despre ambele echipe, dar si un pronostic caruia eu ii dau sanse bune de reusita.

⚽1. Southampton

Este jos in clasament, abia pe 16 si asta pentru ca in 34 de runde parcurse a strans doar 37 de puncte. Nu a inscris in 3 din ultimele 5 meciuri si vine dupa 6 in care a primit gol.

Din pacate pentru ea nu a mai cunoscut gustul victoriei de 5 dueluri, iar pe 4 dintre ele le-a pierdut. Acasa este neinvinsa in precedentele 2 confruntari si intr-una, cea cu Burnley, a castigat, remiza venind cu Leicester.

Danny Ings a avut niste probleme la coapsa si cel mai probabil nu va fi fortat. Oriol Romeu, Ryan Bertrand si Will Smallbone se pare ca vor lipsi si ei pentru ca sunt accidentati.

⚽2. Crystal Palace

Sta putin mai bine intrucat este pe locul al 13-lea cu 41 de puncte adunate in 34 de runde parcurse. In 6 din ultimele 7 partide a marcat, insa doar in 2 nu a incasat gol si de aceea, daca esti in cautare de ponturi pariuri pro, atunci al meu ar trebui luat in calcul.

Vine dupa o victorie la deja-retrogradata Sheffield Utd, dar inainte de asta avusese 3 infrangeri consecutive. Succesul a venit in cea mai recenta deplasare, dar inainte de asta pe teren strain avusese 2 esecuri si un rezultat de egalitate.

Connor Wickham, Nathan Ferguson si Mamadou Sakho sunt accidentati pe termen lung si de aceea nu vor putea evolua. James McArthur si James Tomkins nu stau foarte bine fizic si ar putea rata si ei disputa de pe St. Mary's Stadium.

⚽3. Intalniri directe

Crystal Palace s-a impus in turul acestui campionat cu scorul de 1-0. A fost primul ei succes dupa 4 astfel de dueluri, ea in acest timp suferit 2 infrangeri, ambele acasa. Precedentele 2 intalniri de pe St. Mary's Stadium s-au incheiat cu acelasi scor, 1-1.

⚽4. Southampton – Crystal Palace echipe probabile:

Southampton (4-4-2): A. McCarthy – Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, J. Stephens – Minamino, Ward-Prowse, S. Armstrong, Djenepo – Redmond, C. Adams.
Crystal Palace (4-3-1-2): Guaita – J. Ward, Kouyate, S. Dann, P. van Aanholt – J. Ayew, Milivojevic, Riedewald – E. Eze – W. Zaha, Benteke.

⚽5. Southampton – Crystal Palace cote pariuri

Casa de pariuri Uni bet ne ofera o cota de 1.98 daca mizam pe maxim 9 cornere.
Daca te astepti la o partida dura poti mizam pe peste 3,5 cartonase, pariu pentru care Unibet ne ofera o cota de 3.00.

⚽6. Southampton – Crystal Palace ponturi pariuri

Southampton – Crystal Palace ponturi pariuri

Un punct nu o ajuta pe niciuna dintre aceste formatii si de aceea nu prea vad motive pentru care s-ar cantona in aparare. Faza ofensiva a functionat bine recent atat pentru gazde in jocurile de acasa, cat si pentru oaspeti in deplasari.

Southampton va incerca sa puna presiune la poarta adversa inca din start. Stuart Armstrong, James Ward-Prowse sau Che Adams pot face diferenta lejer. In ultimele 5 dispute avute pe teren propriu a marcat si ea si adversara.

Crystal Palace ii are in avanstposturi pe Wilfried Zaha, Christian Benteke si Eberechi Eze, 3 jucatori care sunt periculosi in ultimii 16 metri. A inscris in precedentele 5 confruntari de pe teren strain, insa doar in cea de la lanterna rosie Sheffield Utd nu a incasat gol.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Southampton – Crystal Palace
Pronostic: 
GG sau 3+
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: