Southampton – Everton ponturi pariuri 25.10.2020

Scris de Bmg24/10/2020

Primul meci de duminica in Premier League este poate si cel mai echilibrat al etapei. Ma refer la duelul dintre Southampton si Everton, acolo unde pare foarte greu de gasit o favorita.

Sa stii ca nici eu nu risc nimic pe rezultat si iti propun un pont la goluri, in care am foarte mare incredere. Mai trebuie spus ca ora de start este 16.00.

⚽ 1. Southampton.

Sfintii nu impresioneaza pe debutul de campionat, dar nu stau nici rau. Ii gasim in zona de mijloc a clasamentului dupa cinci runde. Au acum o serie de 3 etape fara infrangere si jocul merge. Etapa trecuta ne-au oferit un meci de infarct la Chelsea, egaland dramatic (3-3).

Southampton a fost o formatie spectaculoasa in aceste prime partide jucate. Trece de cifra 1 atat ca goluri marcate cat si ca incasate.

Moussa Djenepo este absent, in timp ce Mohammed Salisu si Yan Valery raman incerti. A revenit insa la lot Stuart Armstrong.

Southampton-Everton-25102020-cote⚽ 2. Everton.

Echipa oaspete este poate surpriza placuta a debutului de sezon in Anglia. O gasim pe prima pozitie in Premier League, neinvinsa dupa 5 runde. Chiar a castigat 4 dintre acele partide, asa ca daca vrei ponturi fotbal la cote mari, poti incerca un 2 final.

Etapa trecuta Everton a pierdut primele puncte in campionat, la remiza de acasa cu Liverpool (2-2). Joaca si ea spectaculos, avand o medie de peste doua reusite pe meci. Sunt insa ceva probleme pe faza de aparare.

Sunt si ceva probleme de lot importante. Richarlison este suspendat, in timp ce Seamus Coleman, Mason Holgate, Jarrad Branthwaite, Jean-Philippe Gbamin, Jonjoe Kenny si Cenk Tosun vor lipsi din cauze medicale.

⚽ 3. Intalniri directe.

Fiecare echipa are cate un succes in ultimele 4 dispute directe. Interesant ca toate acele partide au fost de GG. Se marcheaza de obicei cand cele doua se confrunta.

⚽ 4. Southampton – Everton echipe probabile:

Southampton (4-4-2): McCarthy; Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Bertrand; Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Redmond; Ings, Adams.
Everton (4-3-3): Pickford; Godfrey, Mina, Keane, Digne; Doucoure, Allan, Gomes; Rodriguez, Calvert-Lewin, Iwobi.

⚽ 5. Southampton – Everton cote pariuri.

Southampton Everton pariuri fotbal

⚽ 6. Southampton – Everton ponturi pariuri.

Southampton – Everton ponturi pariuri

Everton este cea mai in forma echipa din Premier League in acest moment si in mod normal nu va avea probleme in duelul cu Southampton, chiar daca are cateva absente importante. Everton vine dupa o serie de 8 rezultate pozitive, iar in 7 dintre acestea a marcat cel putin doua goluri. Calvert-Lewin este golgheter in Premier League, cu 7 reusite in 5 etape.

Southampton este o echipa ce joaca deschis, marcheaza constant, dar si primeste multe goluri. In ultima etapa a marcat de 3 ori cu Chelsea pe Stamford Bridge dar a si incasat 3 goluri, in timp ce la ultimul meci pe teren propriu cu o echipa de top (Tottenham) a primit 5 goluri!
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Southampton – Everton
Pronostic: 
Everton marcheaza peste 1,5 goluri
Cota: 
2.05 @

Southampton – Everton ponturi pariuri

Eu sunt de parere ca aceasta partida va fi una spectaculoasa. Avem fata in fata doua echipe cu multa calitate pe faza de atac, care pot marca oricand. Ambele au cifre bune pe faza ofensiva in acest debut de sezon si trec de un gol marcat in medie pe meci. Niciuna nu impresioneaza insa pe faza de aparare si asta ajuta pariul meu pe GG.

De precizat ca ultimele 6 meciuri disputate de Everton, indiferent de competitie, au avut gol in ambele porti. Asa s-a intamplat si la anterioarele 7 confruntari directe.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Southampton – Everton
Pronostic: 
Ambele marcheaza
Cota: 
1.64 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: