Southampton – Leeds ponturi pariuri 18.05.2021

Scris de Radu Oprea17/05/2021

St. Mary's Stadium gazduieste intalnirea dintre Southampton si Leeds care se anunta foarte interesanta. Ea va fi arbitrata de o brigada condusa la centru de catre Peter Bankes. Am pregatit cateva informatii despre ambele echipe si un pronostic.

⚽1. Southampton

Nu a reusit mare lucru si de aceea este abia pe 14 cu 43 de puncte dupa 36 de etape. In 4 din ultimele 5 dispute a marcat, dar vine dupa 8 in care a incasat gol si de aceea, daca esti in cautare de ponturi pariuri pro, cel propus de mine mai jos, este exact ce trebuie.

S-a impus in precedentele 2 partide, dar inainte de asta avusese 4 infrangeri si un rezultat de egalitate. Acasa este neinvinsa in ultimele 4 jocuri si pe 3 dintre ele le-a castigat.

Ryan Bertrand, Oriol Romeu si William Smallbone sunt accidentati si cel mai probabil sezonul este incheiat pentru ei. Jan Bednarek are si el probleme medicale si de aceea este incert.

⚽2. Leeds

S-a descurcat excelent pentru o nou-promovata si este pe 10 gratie celor 53 de puncte stranse in 36 de runde parcurse. In 6 din ultimele 8 dueluri a inscris, insa doar in 2 dintre ele nu a primit gol.

Are o singura infrangere in precedentele 9 meciuri si pe 5 dintre ele le-a castigat. S-a impus in 3 din ultimele 4 deplasari, pasul gresit fiind un esec la Brighton.

Robin Koch, Pablo Hernandez, Helder Costa si Adam Forshaw sunt anuntati ca fiind indisponibili din pricina unor accidentari.

⚽3. Intalniri directe

Singura confruntare recenta dintre ele a avut loc in turul acestui campionat. Leeds s-a impus la sfarsitul lui februarie cu un neverosimil 3-0. Bamford a deschis scorul in minutul 47 si tabela a fost inchisa de reusitele de pe final ale lui Dallas si Raphinha.

⚽4. Southampton – Leeds echipe probabile:

Southampton (4-4-2): A. McCarthy – J. Stephens, Vestergaard, Salisu, Walker-Peters – Djenepo, Ward-Prowse, T. Walcott, S. Armstrong – D. Ings, C. Adams.
Leeds ((4-1-4-1): Meslier – E. Alioski, Struijk, D. Llorente, Ayling – K. Phillips – J. Harrison, T. Roberts, M. Klich, S. Dallas – Bamford.

⚽5. Southampton – Leeds cote pariuri

Danny Ings este favorit sa inscrie conform Net bet si daca mizam pe un gol marcat de atacantul lui Southampton oricand primim o cota de 2.20.
Pentru peste 1,5 goluri in prima repriza avem o cota de 2.30 la casa de pariuri NetBet.

⚽6. Southampton – Leeds ponturi pariuri

Southampton – Leeds ponturi pariuri

Dau piept doua echipe care practica un fotbal ofensiv si care nu au niciun motiv sa se cantoneze in aparare. De altfel, niciuna nu a impresionat de-a lungul acestui sezon pe faza defensiva, dar atacurile, cel putin recent, au facut o treaba excelenta.

Danny Ings sau Che Adams de la Southampton pot face diferenta cu multa lejeritate. Southampton vine dupa 2 meciuri in care doar ea a inscris de cate 3 ori, ambele fiind pe teren propriu, ca si acesta.

De la Leeds, Rodrigo Moreno sau Patrick Bamford sunt foarte periculosi in fata portii. Trupa lui Marcelo Bielsa a marcat de 3 si respectiv 4 ori in ultimele 2 confruntari, iar eu o vad capabila sa repete aceasta isprava.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Southampton – Leeds
Pronostic: 
total goluri peste 2,5
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: