Spartak Moscova – Benfica ponturi pariuri 04.08.2021

Scris de Zamfi03/08/2021

Miercuri cu incepere de la ora 20:00 pe Otkrytiye Arena din Moscova va avea loc intalnirea dintre Spartak si Benfica din cadrul turului III al preliminariilor Ligii Campionilor. Partida va fi condusa de o brigada din Spania, la centru fiind Carlos Del Cerro Grande.

⚽ 1. Spartak Moscova.

Baietii lui Rui Vitoria au debutat in noul sezon din Rusia cu o infrangere; 0-1 in fata lui Kazan, dar s-au impus in runda cu numarul 2 in deplasare pe terenul lui Samara, prin golul marcat de Alexander Sobolev din penalty in minutul 68.

In stagiunea de pregatire a avut prestatii bune obtinand 4 victorii din tot atatea meciuri, insa de remarcat este faptul ca in toate a reusit sa marcheze cel putin 4 goluri. Vedem insa o diferenta mare fata de meciurile din campionat, acolo unde in cele 2 runde a inregistrat partide cu doar un gol pe meci.

Lotul echipei din Moscova este unul tanar, cu jucatori pana in 25 de ani, fara nume prea mari in fotbalul european, dar care au un joc colectiv ceea ce poate pune probleme multor echipe considerate favorite. Cel mai cunoscut jucator este mijlocasul Victor Moses, cel care a fost imprumutat de la Chalsea Londra, iar in acest an nigerianul a fost transferat la gruparea din Rusia.

⚽ 2. Benfica

Lusitanii debuteaza in noul sezon din Portugalia, samabata seara in deplasare contra lui Moreirense, iar impotriva rusilor vor disputa primul joc oficial dupa pauza competitionala. In amicale, a facut cateva partide bune, invingand cu 1-0 campioana Frantei Lille, iar impotriva lui Marseille a remizat 1-1.

Lotul lui Jorge Jesus arata destul de bine, printre cei mai remarcati fiind fundasii Otamendi si Vertonghen, mijlocasul Joao Mario si atacantii Pizzi si Seferovic. Si pe banca de rezerve se afla jucatori interesanti, astfel ca Benfica porneste favorita in aceasta partida de la Moscova.

⚽ 3. Intalniri directe.

Ultimele dueluri oficiale au avut loc in grupele Champions League sezonul 2012/2013, cand cele doua formatii si-au impartit victoriile. Benfica s-a impus acasa cu 2-0, dar a pierdut la Moscova cu 1-2. Un nou meci cu goluri ne-ar putea generea unul dintre cele mai bune ponturi Champions League.

⚽ 4. Spartak Moscova – Benfica echipe probabile:

Spartak Moscova (4-2-3-1): Maksimenko – Ayrton, Dzhikiya, Gigot, Rasskozov – Umyarov, Zobnin – Ignatov, Bakaev, Moses – Sobolev.
Benfica (4-3-3): Vlachodimos – Morato, Vertonghen, Otamendi – Joao Mario, Taarabt, Weigl, Goncalves – Seferovic, Pizzi, Vinicius.

⚽ 5. Spartak Moscova – Benfica cote pariuri

In oferta operatorului sportiv Betano putem paria diversificat. De exemplu la peste 5.5 cornere in repriza secunda avem o cota de 2.50, iar la peste peste 23.5 faulturi cota este de 1.80. Va invit pe site pentru mai multe pariuri Betano de acest gen.

⚽ 6. Spartak Moscova – Benfica ponturi pariuri

Spartak Moscova – Benfica ponturi pariuri

Se anunta o partida interesanta, dar cred ca Benfica are forta necesara sa se impuna. Lotul formatiei lui Jorge Jesus arata destul de bine cu jucatori tehnici, combinativi care dezvolta excelent faza de atac si contraatac.

Cota pentru victoria lusitanilor oferita de majoritatea caselor de pariuri este mult prea buna pentru a nu profita de acest pronostic. Spartak are de partea sa doar avantajul terenului propriu si sustinerea fanilor, insa cred ca pe teren nu se vor descurca asa de bine, neavand jucatori de talia oponentei sale.

Voi miza pe un pronostic de tip solist, alegand Benfica invingatoarea acestei partide si consider ca sunt sanse mari ca recomandarea mea sa fie castigatoare.
Zamfi
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Spartak Moscova – Benfica
Pronostic: 
victorie Benfica
Cota: 
2.40 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: