Spartak Moscova – Sochi ponturi pariuri 13.07.2019

0

Incepe campionatul in Rusia, iar nou-promovata Sochi merge pe terenul celor de la Spartak Moscova. Gazdele sunt mari favorite la case de pariuri. Crezi ca putem asista la o surpriza? Eu am pariat o cota interesanta si evit pontul pe rezultat final.

Partida este programata sambata, cu incepere de la ora 19.00. Citeste mai jos argumentele in favoarea pronosticului.

Spartak-Moscova-Sochi-13072019

⚽ 1. Spartak Moscova

Incepe un nou sezon cu ambitii mari, dupa ce anul trecut a terminat pe locul cinci in Premier League si s-a calificat astfel in Europa League. Perioada de pregatire a adus evolutii destul de oscilante, cu infrangeri la formatii ca Rostov sau Krasnodar.

Spartak Moscova nu mi se pare ca s-a intarit in vara. La capitolul achizitii se poate remarca doar Ezequiel Ponce, insa l-a pierdut pe Ze Luis, plecat la FC Porto. Conform Spartak.com, nu sunt anuntate probleme de efectiv la acest meci.

⚽ 2. Sochi

Avem aici o debutanta in in Premier League, formatie infiintata in urma cu 13 luni. Anul trecut a terminat pe locul secund in esalonul doi din Rusia. Nu a impresionat nici ea in perioada de pregatire si obiectivul este evitarea retrogradarii.

Sochi nu a pierdut jucatori de baza in vara si a facut cateva achizitii bune. A adus patru jucatori care nu prindeau primul 11 la Zenit, este vorba despre Tsallagov, Nabiullin, Ivan Novoseltsev si Dimitri Poloz. O achizitie buna este si Vladimir Obukhov de la Mordovia.

Maksim Barsov este accidentat si va lipsi in prima parte a sezonului.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua formatii s-au confruntat amical de doua ori, ultima data chiar in acest an. Spartak a castigat lejer ambele dueluri.

⚽ 4. Date statistice

  • Spartak Moscova a luat gol in toate cele 5 meciuri amicale jucate. 1.80 este cota la gol marcat de Sochi.
  • Toate meciurile amicale jucate de Spartak au avut minim 2 reusite pe tabela. 1.26 este cota la peste 1.5 goluri.

⚽ 7. Spartak Moscova – Sochi ponturi pariuri

Eu evit aici pariul pe rezultat final si aleg piata de goluri. Cred ca vom vedea minim doua reusite. Ambele formatii au avut probleme pe faza de aparare in perioada de pregatire.

Diferenta de calitate este destul de mare si la ce forta ofensiva are Spartak Moscova, cred ca poate marca singura de doua ori. Totusi, sa ajungem la cinci goluri mi se pare mult pentru un campionat ca al Rusiei, mai ales ca este debutul sezonului si mai sunt lucruri de pus la punct in ambele tabere pe faza de atac.

Bmg
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 54.1%
Castigate: 20/37

Spartak - Sochi
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.50Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here