Spezia – AC Milan ponturi pariuri 25.09.2021

Scris de Bmg24/09/2021

AC Milan nu are o deplasare usoara in aceasta etapa de Serie A. Merge pe terenul celor de la Spezia, intr-un meci programat sambata, cu incepere de la ora 16.00. Daca inca nu ai pariat nimic pe acest duel, sa stii ca in continuare vei gasi predictia in care eu am cea mai mare incredere. Citeste analiza.

⚽ 1. Spezia.

Gazdele nu arata deloc bine pe acest debut de sezon si eu cred ca va fi greu sa evite retrogradarea in acest an. Se afla in partea de jos a clasamentului, cu o singura victorie in cele 5 etape.

Spezia vine dupa o infrangere, acasa cu Juventus. A fost 2-3 atunci. Are 3 infrangeri in ultimele 4 jocuri de campionat si nu vad ce o recomanda sambata. Interesant ca 4 din cele 5 partide ale ei in liga au fost GG si 3+, asa ca putem paria la Publicwin pe goluri.

Sunt multe probleme de efectiv. Vor lipsi aici Leo Sena, Colley, Aguedo, Erlic, Reca si Kovalenko. Toti sunt accidentati.

⚽ 2. AC Milan.

Diavolul milanez chiar arata ca o candidata la titlu si este in fruntea clasamentului, alaturi de Inter. Este neinvinsa pana acum in Serie A.

AC Milan are 4 victorii din 5 etape si pot spune ca nu ar trebui sa aiba emotii la acest meci. Sta bine pe atac, cu o medie de 2 reusite pe meci, dar si apararea arata excelent, cu doar 2 goluri incasate. Este normal sa iti recomand ponturi 1×2 pe milanezi.

Oaspetii se confrunta si ei cu ceva absente. Nu se pot baza pe jucatori importanti, precum Ibrahimovic, Bakayoko, Giroud, Calabria, Krunic si Plizzari.

⚽ 3. Spezia – AC Milan intalniri directe.

Doar de doua ori s-au mai intalnit aceste echipe in Serie A. Se intampla in sezonul trecut, cand fiecare si-a castigat meciul de acasa fara gol incasat.

⚽ 4. Spezia – AC Milan echipe probabile.

Spezia (4-2-3-1) : Zoet; Amian, Hristov, Nikolaou, S. Bastoni; Ferrer, Bourabia; Salcedo, Maggiore, Gyasi; Manaj.
AC Milan (4-2-3-1) : Maignan; Kalulu, Tomori, A. Romagnoli, Theo Hernandez; Tonali, Bennacer; Saelemaekers, Brahim Diaz, Rafael Leao; Rebic.

⚽ 5. Spezia – AC Milan cote pariuri.

Daca te gandesti la un meci de goluri, sa stii ca PublicWin ne ofera cota de 1.74 pe GG.
Milan este favorita, iar pariul in 2 la pauza se plateste cu o super cota de 2.02.

⚽ 6. Spezia – AC Milan ponturi pariuri.

Spezia – Milan ponturi pariuri

AC Milan este mare favorita in opinia mea si a caselor de pariuri. Joc pe un succes al ei, pentru ca este echipa mai in forma, care sta mai bine in clasament si care este clar superioara din punct de vedere al calitatii lotului.

Spezia nu impresioneaza cu nimic si a pierdut 3 din ultimele 4 jocuri in Serie A. Cu Milan nu va mai fi atat de usor sa marcheze ca in partida cu Juve, asta pentru adversara de sambata sta excelent pe aparare si a incasat doar 2 goluri pana acum.

Ma bazez pe forma milanezilor, care au 4 victorii din cele 5 meciuri in campionat.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Spezia – Milan
Pronostic: 
Victorie Milan
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: