Spezia – Crotone ponturi pariuri 10.04.2021

Scris de Bmg09/04/2021

Un duel frumos ar trebui sa fie cel dintre Spezia si Crotone din Serie A. Partida este programata sambata, cu incepere de la ora 16.00. Daca inca nu ai pariat nimic pe acest meci, sa stii ca eu iti propun o cota care ar trebui sa ne aduca profit. Citeste in continuare analiza facuta de mine si vezi pontul in care am cea mai mare incredere.

⚽ 1. Spezia.

Echipa gazda a jucat foarte bine in acest sezon si ocupa locul 16 in Serie A. Nu mai are chiar evolutiile solide din prima parte a campionatului si iata ca presiunea este destul de mare acum, pentru ca este la doar 7 puncte de zona retrogradarii. Orice pas gresit acasa este periculos.

Spezia vine dupa o infrangere, in deplasare cu Lazio. Forma de moment nu este una care sa o recomande si a castigat o singura partida din ultimele 7 disputate. In toate aceste partide a incasat gol si din acest punct de vedere poti pune ponturi Italia pe gol marcat de Crotone.

Ca si probleme de efectiv, o sa mentionez absentele lui Saponara, Krapikas si Ramos, toti accidentati.

⚽ 2. Crotone.

Echipa oaspete cred ca este condamnata la retrogradare. Este ultima clasata dupa 29 de meciuri si a castigat doar 4 partide in tot campionatul. Vine dupa 3 infrangeri la rand si nici forma de moment nu o recomanda.

Crotone a fost invinsa de Napoli runda trecuta, insa trebuie remarcat ca a inscris de 3 ori (3-4). Are de departe cea mai slaba aparare din Serie A si putem juca fara discutie pe biletul zilei cota mare pariuri la goluri.

Pereira este suspendat si nu poate fi utilizat. Alte absente nu sunt in tabara oaspetilor.

⚽ 3. Spezia – Crotone intalniri directe.

Una dintre putinele victorii ale lui Crotone in acest sezon au fost in tur. A castigat la scor atunci (4-1). A fost singura confruntare dintre cele doua echipe in Serie A.

⚽ 4. Spezia – Crotone echipe probabile.

Spezia (4-3-3) : Zoet; Ferrer, Chabot, Terzi, Bastoni; Sena, Ricci, Maggiore; Verde, Piccoli, Gyasi.
Crotone (3-5-2) : Cordaz; Djidji, Golemic, Cuomo; Molina, Messias, Vulic, Benali, Reca; Ounas, Simy.

⚽ 5. Spezia – Crotone cote pariuri.

Un pariu destul de sigur avem la 888Sport, pe cota 1.62, la selectia „Ambele echipe marcheaza”. Tot la acest operator de pariuri iti recomand si o cota mare, de 3.00, pentru pariul „Ambele echipe marcheaza in a doua repriza”.

⚽ 6. Spezia – Crotone ponturi pariuri.

Spezia – Crotone ponturi pariuri

Sambata ar trebui sa vedem un meci destul de spectaculos si eu sunt de parere ca vom vedea minim doua reusite pe tabela de scor. Avem fata in fata doua formatii care in ultima perioada marcheaza si incaseaza. Si de data aceasta cred ca se va termina GG, iar pariul pe 2+ va fi verde lejer.

De ce nu cred sa ajungem la 5 reusite? In primul rand, Spezia ar trebui sa inchida spatiile, pentru ca nu isi permite un joc pe contre, ea avand deja 7 puncte peste zona retrogradarii. Trebuie sa ramana atenta in spate. In al doilea rand, niciuna din ultimele 10 partide disputate de gazde nu a avut atatea reusite.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Spezia – Crotone
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.57 @

Spezia – Crotone ponturi pariuri

Spezia s-a apropriat destul de mult de zona rosie si este obligata sa obtina ceva din aceasta partida, mai ales ca primeste vizita lui Crotone, Ultima clasata care mai are sanse doar matematice sa se salveze si nu stiu cat de montata va fi in aceasta deplasare.
Pot spune ca ambele formatii se descurca destul de bine din punct de vedere ofensiv, dar au mari probleme in aparare. De aceea cred ca sunt sanse mari sa avem parte de un joc spectaculos si am mizat pe 1-2 goluri inscrise dupa pauza, cota fiind foarte buna.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Spezia – Crotone
Pronostic: 
1-2 goluri in a doua repriza
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: