Spezia – Juventus ponturi pariuri 22.09.2021

Scris de chiriladavid2522/09/2021


Ajunsa pe antepenultima pozitie a clasamentului, Juventus cauta sa obtina prima victorie din campionat in aceasta etapa intermediara in care joaca in deplasare, pe terenul formatiei Spezia. Meciul va avea loc pe Stadionul „Alberto Picco” din La Spezia si va incepe de la ora 19:30.

⚽ 1. Spezia.

Ocupa pozitia a 13-a in clasamentul din Serie A, avand 4 puncte, fiind la egalitate cu Sassuolo, linia de clasament fiind identica, 1 victorie, 1 remiza si 2 infrangeri. Remiza a obtinut-o in prima runda, 2:2 cu Cagliari, in timp ce prima victorie a venit abia in runda a 4-a, 2:1, in deplasare cu Venezia.

Vine dupa victoria din fata Veneziei, din deplasare, scor 2:1, meci decis la ultima faza de Mehdi Bourabia, dupa ce acesta a luat o actiune pe cont propriu, incheiata cu un sut de pe la 20 de metri. Leo Sena, Colley, Agudelo si Erlic sunt accidentatii formatiei gazda pentru acest joc.

⚽ 2. Juventus.

Se afla pe rusinosul loc 18, avand 2 puncte in 4 jocuri, 4 goluri marcate si 6 primite. Vine dupa o remiza, 1:1, acasa cu AC Milan, meci pe care l-a inceput bine, cu gol marcat in minutul 4 de Alvaro Morata, luand gol dintr-o faza fixa, acolo unde organizarea continua sa fie una foarte proasta.

Intr-un singur meci a marcat mai mult de 1 gol, in cel cu Udinese, scor 2:2, pariul pauza/final si goluri 2/2 si 2+ avand cota 2.20 la Superbet online. Chiellini e absent pentru acest joc, in timp ce Arthur si Kaio Jorge vor absenta inca 2 saptamani. Chiesa si De Ligt sunt anuntati astfel titulari.

⚽ 3. Intalniri directe.

Juventus a castigat ambele partide din sezonul precedent, cu 4:1 in deplasare si cu 3:0 pe teren propriu. In meciul din deplasare, a fost nevoie de introducerea lui Ronaldo pentru ca Juventus sa se impuna, atunci cele doua formatii s-au intalnit in runda a 6-a, victoria oaspetilor fiind unul dintre pronosticurile pariuri ale zilei.

⚽ 4. Spezia – Juventus echipe probabile:

Spezia (4-3-3): Zoet; Bastoni, Hristov, Nikolaou, Ferrer; Kovalenko, Sala, Maggiore; Gyasi, Antiste, Verde.
Juventus (4-4-2): Szczesny; Alex Sandro, Bonucci, De Ligt, Cuadrado; McKennie, Locatelli, Bentancur, Chiesa; Kean, Dybala.

⚽ 5. Spezia – Juventus cote pariuri

Nu ducem lipsa de SuperPariuri interesante pentru acest joc, pariul victorie Juventus si Juventus cele mai multe cornere avand cota 1.90.

De asemenea, pariul Juventus castiga si Juventus marcheaza in ambele reprize are cota 2.20.

⚽ 6. Spezia – Juventus ponturi pariuri

Spezia – Juventus ponturi pariuri

Merg aici pe mana lui Allegri, care cred ca va gasi solutii pentru ca Juventus sa obtina prima victorie, situatia Batranei Doamne fiind una foarte proasta, acest meci putand fi unul decisiv inclusiv pentru Allegri, echipa avand 2 puncte luate in 4 meciuri.

Si astfel, nu mai e loc de joaca la Juventus, pana si Allegri a anuntat ca jucatorii trebuie sa devina ceva mai seriosi, Juventus urmand a fi astfel pornita sa ia toate cele 3 puncte, pentru a avea macar 5 puncte in primele 5 runde ale campionatului.

Cum Spezia a reusit sa ia toate cele 3 puncte din precedenta runda, cu Venezia, ma astept ca jucatorii sa fie ceva mai relaxati la acest meci, mai apasatoare fiind situatia din cealalta tabara.
Spezia – Juventus
Pronostic: 
2 si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: