Spezia – Sampdoria ponturi pariuri 17.09.2022

Scris de Radu Oprea17/09/2022
1
2.70
X
3.30
2
2.75
Spezia
Sampdoria
COTA PONT
1.55

Meciul dintre Spezia si Sampdoria se va desfasura pe Stadio Alberto Picco. Partida va fi arbitrata de catre Simone Sozza. Te invit sa citesti randurile de mai jos pentru ca vei gasi detalii despre ambele echipe si un pont cu o cota atractiva.

Spezia

  • Sta destul de rau deoarece este abia pe pozitia a 15-a si asta pentru ca in 6 etape a strans doar 5 puncte. A marcat in 4 din cele 7 intalniri avute in acest sezon si doar intr-unul dintre ele a scapat fara sa primeasca gol.
  • Incepuse bine, cu 2 victorii, dar apoi au urmat 3 infrangeri si 2 rezultate de egalitate. Pe teren propriu este o nuca tare pentru ca nu a pierdut niciuna din cele 4 dispute de pana acum si in primele 2 s-a si impus.
  • Daniel Maldini si Daniele Verde s-au antrenat separat in saptamana aceasta si sunt incerti. Kelvin Amian si Salva Ferrer au sanse mici sa intre pe gazon pentru ca au niste probleme medicale destul de delicate.

Sampdoria

  • Este penultima clasata cu doar 2 puncte dupa 6 runde parcurse, deci sufera. In 4 din cele 7 confruntari avute in actuala stagiune a inscris si in 2 nu a incasat gol. De aceea, consisder ca pe biletul zilei cota mare ar putea fi si pronosticul meu.
  • A castigat primul meci, in Cupa cu Reggina, dar dupa acel succes a inregistrat 4 infrangeri si 2 remize. In 2 deplasari a fost si pe ambele le-a pierdut, cu 0-4 la Salernitana si cu 1-2 la Verona, deci are dificultati pe teren strain.
  • Singura absenta din cadrul acestei tabere este Omar Colley care are o accidentare. Asadar, Marco Giampaolo se poate declara un antrenor fericit pentru ca aproape toti elevii sai sunt pregatiti sa joace din primul minut.

Intalniri directe

Recent au mai dat piept in 4 confruntari oficiale si sunt 2 victorii ale Speziei, ambele pe teren propriu, o remiza si un succes al Sampdoriei la Genoa. Ultima intalnire de pe Stadio Alberto Picco s-a incheiat cu scorul de 1-0.

Echipe probabile

spezia

19:00

sampdoria

Dragowski

Nikolaou

Kiwior

Ampadu

Holm

Kovalenko

Bourabia

S. Bastoni

Reca

Gyasi

Nzola

echipament bzc

Audero

Bereszynski

J. Murillo

A. Ferrari

Augello

R. Vieira

Leris

Sabiri

T. Rincon

Djuricic

Caputo

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La Fortuna pariuri ai o cota de 2.90 pentru peste 1,5 goluri in repriza 1.
Primesti aici o cota de 2.18 pentru mai multe goluri in repriza 2.

Spezia – Sampdoria ponturi pariuri

Un punct nu o ajuta cu nimic pe niciuna dintre aceste formatii pentru ca stau rau in clasament. Ma astept sa tinteasca victoria si asadar sa practice un fotbal ofensiv. De aceea, cred ca sunt sanse mari sa iasa spectacol pe Stadio Alberto Picco.

Spezia are o aparare foarte slaba, iar aceste probleme nu se rezolva de pe o zi pe alta. Evolueaza insa acasa si o vad capabila sa inscrie. In ultimele 2 partide avute pe teren propriu scorul a fost acelasi, 2-2 si eu prevad un scenariu asemanator si acum.

De partea cealalta va fi Sampdoria, care si ea are o defensiva modesta. Atacul insa si-a facut treaba recent. Ea vine dupa 4 confruntari in care pariul GG sau 3+ a fost castigator si sper sa ne aduca si noua profit acum.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Spezia – Sampdoria
Pronostic: 
GG sau 3+
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: