Spezia – Sassuolo ponturi pariuri 27.09.2020

Scris de chiriladavid2526/09/2020

La debutul in Serie A, dupa ce nu a mai jucat in aceasta competitie sub aceasta denumire a ei, Spezia va primi la Cesena, pe Stadionul „Dino Manuzzi” vizita unei alte formatii emiliene, Sassuolo. Meciul va incepe de la ora 13:30.

Spezia Sassuolo Cote Pariuri 27092020

⚽ 1. Spezia.

A promovat in Serie A, dupa ce a reusit sa castige Playoff-ul Serie B, trecand in finala de Frosinone. Nu a jucat in prima runda a campionatului, avand 1 singur meci amical in aceasta vara, unul castigat cu 5:0, in fata echipei Pistoiese.

A imprumutat multi jucatori pentru a avea un lot cat de cat competitiv, fiind adusi Pobega, Agoume, Farias, Kevin Agudelo, Chabot, Mattiello sau Deiola, jucatori care s-au adaugat celor cumparati sau veniti gratis, ca Ismajli, Zoet, Sala, Rafael sau Colombini.

Augello, Burgzorg, Ceccaroni, Awua, Sveinn Aron Gudjohnsen, cat si Nzola nu mai fac parte din echipa fata de sezonul precedent. Maggiore si Terzi sunt suspendati, in timp ce Ismajili si Mattiello sunt accidentati.

⚽ 2. Sassuolo.

S-a clasat pe pozitia a 8-a la finele stagiunii precedente, ceea ce a onorat munca depusa in ultimii doi ani de De Zerbi si staful sau. A remizat in prima runda a campionatului, jucand acasa, cu Cagliari, scor 1:1, Caputo facand un meci destul de slab, ratand multe ocazii de gol, golul negru-verzilor fiind izubtit de Bourabia, in minutul 87.

Nu a fost activa pe piata transferurilor, avand de platit pentru transferurile planuite in anii precedenti, incasand de asemenea bani pentru jucatorii dati imprumut care au fost cumparati de formatiile le care au activat sezonul precedent.

Boga e incert pentru acest joc, in timp ce Magnanelli e accidentat, Odgaard, Ricci, Scamacca si Mercati fiind in cautare de echipe unde sa evolueze sub forma de imprumut.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua echipe s-au intalnit in sezonul de Serie B in care Sassuolo a activat, 2012/2013, Sassuolo castigand ambele partide. Totodata, acestea s-au mai intalnit in editia 2017/2018 de Coppa Italia, dar si in editia precedenta, Sassuolo trecand prima data cu scorul de 2:0 si mai apoi, cu scorul de 1:0.

⚽ 4. Spezia – Sassuolo echipe probabile:

Spezia (4-3-3): Zoet; Sala, Erlic, Dell'Orco, Ferrer; Mora, Ricci, Bartolomei; Gyasi, Galabinov, Agudelo.
Sassuolo (4-2-3-1)
: Consigli; Kyriakopoulos, Ferrari, Chiriches, Muldur; Locatelli, Obiang; Haraslin, Djuricic, Berardi; Caputo.

⚽ 5. Spezia – Sassuolo cote pariuri

Spezia Sassuolo Cote Pariuri

⚽ 6. Spezia – Sassuolo ponturi pariuri

Spezia – Sassuolo ponturi pariuri

Cam aceeasi echipa a avut-o Sassuolo in fata acestui adversar, in editia precedenta de Cupa, Sassuolo trecand cu scorul de 1:0, schimbarile majore aparand in tabara Speziei, acolo unde nu se mai regasesc in primul 11 jumatate din cei titularizati.

Consider ca e un reper destul de bun, meciul acela de Cupa, insa acum se joaca pe puncte si cred ca vom avea o partida ceva mai buna, campionatul fiind intotdeauna prioritar pentru Sassuolo, care nu cred ca a ajuns vreodata in sferturile Cupei.

Sassuolo a inceput destul de bine campionatul, cu o remiza cu goluri, cu Cagliari si cred ca va dori sa se impuna in acest joc, un meci in care cred ca vom avea minim 2 goluri, nu de alta, dar Berardi, Djuricic si Caputo ar trebui sa iasa la rampa dupa primul joc mai putin reusit.
Spezia – Sassuolo
Pronostic: 
2X si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.51 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: