Sporting – Braga ponturi pariuri 31.07.2021

Scris de Bmg31/07/2021

Sambata aseara avem Supercupa Portugaliei, partida in care se vor confrunta Sporting Lisabona si Braga. Meciul este programat cu incepere de la ora 22.45 si se disputa pe teren neutru, la Aveiro. Cotele sunt destul de echilibrate pe rezultat final, dar eu cred ca am gasit un pont bun, care sa ne aduca profit. Vezi mai jos predictia in care am incredere.

⚽ 1. Sporting.

Campioana Portugaliei vine dupa un sezon perfect, in care a reusit sa castige titlul dupa o pauza de 18 ani. Nimeni nu se astepta la o asemenea performanta, iar acum va fi si mai greu sa remana la acelasi nivel. Porneste usor favorita si in aceasta partida.

Sporting a avut o perioada de pregatire cu rezultate bune si vine dupa 3 victorii, cu Lyon, Angers si Belenenses. Pare la un nivel acceptabil in acest moment si tocmai de aceea iti recomand si eu pontul zilei pe ea.

Singurul absent la meciul de sambata este Pedro Porro, accidentat la genunche. Nu sunt anuntate probleme de efectiv pentru acest duel. Vorbind despre lot, o sa mentionez ca perioada de transferuri a fost pana acum una linistita. Nu a vandut jucatori de baza, iar ca si intariri ii remarc pe Ricardo Esgaio si Ruben Vinagre.

⚽ 2. Braga.

Vorbim aici despre detinatoarea Cupei Portugaliei, care in sezonul trecut a castigat trofeul dupa o finala cu Benfica. In Liga NOS s-a clasat la final pe locul 4, dupa cele 3 mari forte din campionat.

Braga ramane o trupa incomoda, greu de batut, iar asta s-a vazut si in pregatire. A fost neinvinsa in cele 8 jocuri amicale, insa a facut 4 remize in ultimele 5 meciuri. I-a pierdut in vara pe Samu Costa si Ricardo Esgaio, doi jucatori buni, ultimul plecat chiar la rivala de sambata. Nu s-a remarcat prin achizitii notabile pana acum.

Sunt probleme de lot pentru acest duel. Lucas Piazon si Fabio Martins sunt suspendati, in timp ce Medeiros, Francisco Moura si David Carmo sunt accidentati.

⚽ 3. Sporting – Braga intalniri directe.

Cele mai recente 3 dueluri directe au fost castigate de Sporting, toate in sezonul trecut. Interesant ca Braga este fara gol marcat in acele jocuri. Mai trebuie spus ca ultimele 4 dispute directe au fost sub 2.5 goluri, iar eu cred si de data aceasta trebuie sa punem 888 pariuri sportive pe reusite putine.

⚽ 4. Sporting – Braga echipe probabile.

Sporting (3-4-3) : Adan; Inacio, Coates, Feddal; Esgaio, Palhinha, Braganca, Mendes; Goncalves, Paulinho, Santos.
Braga (3-4-3) : Matheus; Tormena, Silva, Sequeira; Esgaio, Musrati, Castro, Galeno; Horta, Gonzalez, Ruiz.

⚽ 5. Sporting – Braga cote pariuri.

Sportig este favorita si pariul in 1 final se plateste la cota de 2.23.
De asemenea, daca vrei un pariu mai sigur, selectia „Sporting castiga treofeul” are o cota de 1.65.

⚽ 6. Sporting – Braga ponturi pariuri.

Sporting – Braga ponturi pariuri

Asa cum spuneam mai sus, eu cred ca aceasta partida are o favorita certa. Merg pe mana campioanei, Sporting fiind in opinia mea superioara la toate capitolele. Vine dupa 3 victorii in pregatire, a castigat si cele mai recente 3 confruntari directe, iar din punct de vedere al lotului sta mult mai bine. Braga are absente notabile, pe care deje le-am enumerat in analiza.

Ma gandesc si la un duel cu destul de putine reusite. Este primul meci oficial, echipele inca nu au ritmul cel mai bun, plus ca rareori ies meciuri spectaculoase intre cele doua formatii. Cele mai recente 4 dispute directe au fost sub 2.5 goluri.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Sporting – Braga
Pronostic: 
1X & sub 3.5 goluri
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: