St. Etienne – Bordeaux ponturi pariuri 18.09.2021


Red
0

Chiar daca este vorba despre o confruntare din Ligue 1, campionat care de obicei este destul de sarac in goluri, eu am decis sa merg pe un interval in care am mare incredere. Mi se pare cam riscant sa mergi pe solist in aceasta partida fiindca ambele echipe au inceput slab acest sezon. Fluierul de start se va da sambata la ora 22:00. Vezi mai jos pariul meu.

St. Etienne

A inceput foarte slab acest sezon pentru ca in primele 5 runde are 3 rezultate de egalitate si 2 infrangeri. A marcat numai 5 goluri si a primit 9.

Totusi, pare ca problemele mari sunt in deplasare fiindca acolo a pierdut ambele meciuri de pana acum, la Marseille si Montpellier.

Pentru aceasta partida, antrenorul nu se poate baza pe serviciile lui Aimen Moueffek si Yvann Macon, acestia fiind accidentati.

Bordeaux

Pare ca problemele din sezonul trecut se prelungesc si in acesta, doar ca sunt mai accentuate. Spun asta fiindca dupa 5 runde este pe ultimul loc cu doar 2 puncte acumulate. A marcat numai 5 goluri si a primit 12.

In deplasare are un rezultat de egalitate, 2-2 la Marseille si o infrangere usturatoare, 4-0 la Nice.

Alberth Elis si Issouf Sissokho sunt accidentati si nu vor face deplasarea. De asemenea, Paul Baysse, Ricardo Mangas si Joosh Maja sunt incerti, iar Gideon Mensah este in carantina.

Intalniri directe

Maxbet o da favorita pe St. Etienne in aceasta confruntare, dar mai mult ca sigur asta se intampla fiindca aceasta joaca pe teren propriu. Eu va recomand sa mergeti pe goluri, mai ales ca in fiecare din ultimele 4 meciuri directe au marcat ambele echipe. Ultima data au jucat in aprilie si St. Etienne s-a impus cu 4-1 pe teren propriu.

St. Etienne – Bordeaux echipe probabile

St. Etienne (4-2-3-1): Green – Kolodziejczak, Moukoudi, Nade, Nokoue – Neyou, Camara – Bouanga, Khazri, Hamouma – Ramirez.

Bordeaux (4-1-3-2): Costil – Pembele, Mexer, Koscielny, Mangas – Otavio – Oudin, Fransergio, Kalu – Ui-Jo, Mara.

St. Etienne – Bordeaux cote pariuri

Dupa cum spuneam si mai sus, in fiecare din ultimele 4 meciuri directe au marcat ambele echipe si avem o cota de 1.85 pentru GG. Sau daca vrei sa mergi pe peste 2.5 goluri la o cota de 2.05. Daca vrei sa pariezi pe fotbal Franta Ligue 1, nu rata acest joc.

St. Etienne – Bordeaux ponturi pariuri

Red
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 66.7%
Castigate: 20/30
Incep prin a spune ca m-am bazat pe intalnirile directe cand am ales acest pronostic. SPun asta pentru ca in fiecare din ultimele 4 meciuri au reusit sa inscrie ambele formatii.
Totusi, am decis ca nu merita sa risc pe un astfel de pariu si intervalul de goluri 2-4 mi se pare mult mai usor realizabil.
Spun asta pentru ca in fiecare din cele 5 meciuri jucate de cele 2 formatii pana acum s-au marcat cel putin 2 goluri.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.

St. Etienne - Bordeaux
Pronostic: 2-4 goluri Cota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here