St. Etienne – Marseille ponturi pariuri 09.05.2021

Scris de Zamfi08/05/2021

In programul rundei cu numarul 36 din Franta Ligue 1 se va desfasura partida dintre St. Etienne si Marseille. Intalnirea se va juca pe Stade Geoffro Guichard, cu incepere de la ora 14:00, iar la centru se va afla arbitrul J.Hamel. Obiective diferite pentru cele 2 formatii in acest final de sezon, Marseille luptand pentru locul de Europa League, in timp ce St. Etienne trage tare pentru a nu avea emotiile retrogradarii.

St. Etienne

A obtinut o victorie foarte importanta in ultima runda cand s-a impus in deplasare cu 2-1 impotriva lui Montpellier si este sigura ca nu mai poate retrograda direct, insa mai are o singura emotie si anume locul de baraj. Este la 6 puncte distanta si are nevoie doar de o remiza in etapele ce au mai ramas de disputat. Daca nu va fi de aceasta data o poate obtine in urmatoarele dueluri cu Lille (in deplasare) si Dijon (acasa).

Accidentarile si-au pus amprenta asupra trupei lui C.Puel, astfel ca in acest joc nu vor evolua Macon, Modeste, Moulin, Neyou si Trauco.

Marseille

Are un alt obiectiv fata de oponenta din acest duel si anume locul 5 cel care duce in calificarile pentru Europa League. Pentru acest loc se mai bat Lens si Rennes, ambele in imediata apropiere a lui OM.

Starea de spirit este pozitiva, Marseille fiind neinvinsa in ultimele 5 runde, in care a castigat de 3 ori, iar alte 2 partide s-au terminat la egalitate. In ultimele 4 GG-ul a fost prezent.

Singura absenta estea cea a fundasului japonez, Hiroki Sakai, in rest tot lotul este valid pentru aceasta deplasare. Payet si Milik vor forma atacul lui OM care se poate distanta de Lens si Rennes daca va obtine victoria.

Intalniri directe

In partida tur, St. Etienne s-a impus cu 2-0, prin golurile lui Hamouma si Bouanga, pronosticurile ” gol in ambele reprize” si ” gol in prima repriza& 2+ in meci” fiind castigatoare.

St. Etienne – Marseille echipe probabile

St. Etienne (4-1-4-1): Bajic – Trauco, Cisse, Moukoudi, Debuchy – Neyou – Nordin, Aouchiche, Camara, Hamouma – Khazri.

Marseille (3-5-2): Mandanda; Perrin, Alvaro, Balerdi, Thauvin, Cuisance, Gueye, Kamara, Lirola; Milik, Payet.

St. Etienne – Marseille cote pariuri

Consider ca fi un duel cu goluri, motiv pentru care va puteti indrepta catre mai multe predictii pariuri de acest gen; una dintre ele fiind ”peste 2.5 goluri” la o cota de 1.85, disponibila in oferta NETBET. Tot la acest operator sportiv puteti merge pe o cota mai mare si anume peste 1.5 goluri Marseille, selectia avand cota de 2.10.

St. Etienne – Marseille ponturi pariuri

St. Etienne – Marseille ponturi pariuri

Meciul are miza si asta ma face sa cred ca vom avea goluri inca din prima repriza. Tocmai de aceea voi merge pe un pronostic combinat disponibil in oferta casei de pariuri sportive online Netbet, fiind vorba despre selectia ”gol in prima repriza& 2+ in tot meciul”.

Cota este una decenta si dupa parerea mea cu mari sanse de reusita. Ambele formatii au inregistrat rezultate cu multe goluri; gazdele au 4 meciuri consecutive cu cel putin 3 goluri pe meci, acelasi rezultat intalnindu-l si in 5 din ultimele 7 partide ale lui Marseille.

Oaspetii au marcat de fiecare data cate 3 goluri in ultimele 2 deplasari; cu Reims si Montpellier, in timp ce St.Etienne a inscris in 6 din ultimele 7 partide disputate acasa.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
St. Etienne – Marseille
Pronostic: 
peste 0.5 goluri in prima repriza&peste 1.5 goluri in meci
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: