St Josephs – Prishtina ponturi pariuri 02.07.2019

0

Europa League este in turul preliminar, iar marti vom vedea duelul dintre St Josephs si Prishtina. In prima mansa am asistat la o remiza surprinzatoare (1-1). Sa stii ca in retur eu recomand ponturi pariuri la piata de goluri.
Mai trebuie spus ca partida este programata cu incepere de la ora 18.45.

St-Josephs-Prishtina-02072019

? 1. St Josephs

A facut un joc excelent in tur, in special pe faza de aparare. Chiar daca a fost dominata mare parte din meci a rezistat bine si pe contraatac a aratat ca poate pune probleme. Golul marcat in deplasare va conta foarte mult in mod cert. A terminat sezonul trecut pe locul trei in Gibraltar. Nu s-a putut bate cu primele doua clasate.

St Josephs este pentru a treia oara consecutiv in preliminariile Europa League. In precedentele doua ocazii nu a reusit sa treaca de acest prim tur preliminar. Are un lot foarte modest, evaluat de Transfermarkt la doar 350.000 euro.

? 2. Prishtina

A dominat copios intreg meciul tur si a avut foarte mult ghinion. Imprecizia la finalizare a fost problema si ramane de vazut daca va arata mai bine. Sezonul trecut de campionat l-a terminat pe locul secund. S-a batut pana in ultimele etape pentru titlu.

Prishtina este si ea pentru a treaia oara consecutiv la startul acestei competitii. O singura data a trecut de turul preliminar. Lotul este evaluat de aproape 9 ori mai bine decat al adversarei.

? 3. Intalniri directe

Disputa tur a fost singura dintre aceste doua formatii. Mai precizez inca o data ca am asistat atunci la o remiza.

? 4. Date statistice

  • Gazdele au marcat in ultimele 4 meciuri oficiale jucate. 1.50 este cota la gol marcat de St Josephs.
  • 4 din ultimele 5 meciuri oficiale jucate de Prishtina au avut maxim 2 reusite pe tabela. 1.95 este cota la sub 2.5 goluri.
  • St Josephs nu a pierdut in ultimele 5 meciuri oficiale. 2.10 este cota la sansa dubla 1X.

? 6. St Josephs – Prishtina ponturi pariuri

Eu astept aici un meci destul de spectaculos si recomand pronosticuri pariuri la goluri. Cred ca vom vedea minim doua reusite pe tabela de scor, la fel ca in tur. Cu siguranta ca acum putem asista la un duel mai deschis decat in prima mansa, cu o echipa oaspete care se va napusti in atac inca din start.

St Josephs a aratat ca poate da lovitura pe contre si tocmai de aceea ma astept chiar la un GG. Sunt premise de goluri, dar imi pare greu de crezut sa ajungem la cinci reusite, din partea a doua trupe dintr-un fotbal atat de modest.

Bmg
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 54.5%
Castigate: 24/44

St Joseph vs Prishtina
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.50



Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here