Stabaek – Sarpsborg predictii fotbal 15.07.2019

0

Nu ratati in acest articol un pont cu o cota foarte mare pe care il ofer la meciul dintre Stabaek si Sarpsborg. Confruntarea se desfasoara luni seara, de la ora 20:00. Aceasta are loc pe Nadderud Stadion si conteaza pentru etapa a 15-a din Eliteserien.

Stabaek-Sarpsborg-15072019

⚽ 1. Stabaek

Vine dupa o deplasare dificila, efectuata pe terenul lui Odd, acolo unde a fost invinsa cu 1-2. Ocupa doar locul 13 si are 14 puncte acumulate, cu unul singur mai mult decat echipa de pe locul de baraj. Evolueaza extrem de modest in atac si a inscris doar zece goluri in 13 partide disputate.

N-are probleme mari de efectiv si vor lipsi doar Rusike si Askildsen, ambii fiind accidentati.

⚽ 2. Sarpsborg

Se afla intr-o situatie si mai delicata si ocupa primul loc direct retrogradabil. Are doar 12 puncte acumulate, iar in etapa trecuta a fost invinsa si ea in deplasare. Este una dintre cele doar doua echipe care n-au obtinut niciun succes in deplasare. N-are niciun meci in care sa inscrie mai mult de un gol departe de casa.

Are probleme foarte mari de efectiv, iar Utvik, Vetti, Horn, Askar, Arboine si Olstad sunt accidentati. Zachariassen este suspendat, iar Straalman a fost achizitionat recent de la De Graafschap si nu va debuta in aceasta etapa.

⚽ 3. Intalniri directe

Sarpsborg a castigat la doua goluri diferenta ambele meciuri din sezonul anterior. Stabaek a castigat un singur meci direct in ultimii patru ani.

⚽ 4. Date statistice

  • Cinci din cele sase deplasari ale lui Sarpsborg au fost de sub 2.5 goluri. 1.75 este cota la Sub 2.5 goluri.
  • Stabaek n-a inscris gol in ultimele trei partide de campionat jucate acasa. 2.90 este cota la Stabaek sub 0.5 goluri.

⚽ 6. Stabaek – Sarpsborg ponturi pariuri

In general nu risc sa dau pronosticuri cu cote atat de mari, insa cred ca cel de la acest meci are sanse bune sa fie castigator. Stabaek e mai bine pozitionata in clasament si intalneste o echipa care n-are niciun succes in deplasare.

Lotul lui Sarpsborg e decimat, iar din acesta lipsesc nu mai putin de opt jucatori. Stabaek poate oferi meciuri foarte bune acasa, acolo unde le-a invins pe Rosenborg si pe Bodo / Glimt (echipa de pe locul doi). In aceste conditii cota la 1 solist mi se pare prea mare, de aceea ma gandeam sa profit de ea si sa risc mai mult.

Johnny
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut

Stabaek - Sarpsborg
Pronostic: 1 solistCota: 3.05Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here