Steaua – Dinamo cote, pariuri si pronosticuri

760

Steaua-Dinamo (1)Steaua si Dinamo se vor intalni vineri pe “Arena Nationala” in meciul cu numarul 131 in campionat. Pana in prezent Steaua are doar 39 de victorii, iar Dinamo 45, celelalte 46 de confruntari incheindu-se la egalitate (doar meciurile din campionat).

Toate pronosticurile si cotele din articol sunt de la aceasta casa de pariuri online!

  • Steaua – Dinamo pariuri pe rezultatul final

Favorita la victorie cu o cota de 1.571 Steaua a ajuns la noua derby-uri consecutive fara infrangere. In aprilie 2011 a castigat ultima data Dinamo un derby in care a fost considerata echipa oaspete. Vineri are cota 5 pentru a repeta acea izbanda. In sezonul trecut cele doua formatii s-au intalnit de patru ori. De doua ori scorul a fost egal, rezultat care astazi v-ar aduce de 3.7 ori suma pariata.

  • Steaua – Dinamo pariuri pe numarul de goluri

Casele de pariuri se asteapta la un derby cu maxim doua reusite, pronostic care primeste cota 1.75. In ultimele sase derby-uri am avut o alternanta intre meciurile cu peste si cele cu sub 2.5 goluri. 1.95 este cota pentru ca aceasta serie sa continue.

La aceasta casa de pariuri online puteti paria si pe intervalul in care se va incadra numarul de goluri. Patru din utimele cinci dueluri au avut 2 sau 3 goluri, pronostic care astazi are cota 1.909. Ultima directa cu Steaua gazda s-a incheiat 5:2. Acum pentru un scenariu similar, cu minim sase goluri avem o super cota de 19.

La acest meci avem si un concurs. Detalii in articolul Pronostic Steaua – Dinamo!

  • Steaua – Dinamo pariuri pe prima repriza

De la inceputul anului 2013 Steaua a condus-o pe Dinamo de patru ori la pauza. Avem o cota de 2.25 daca doriti sa incercati acest pronostic. Un singur joc din ultimele noua dintre cele doua formatii n-a avut parte de gol(uri) pana in pauza. 1.363 este acum cota pentru minim o reusita in prima repriza.

Steaua a inscris pana in pauza in patru din precedentele cinci dueluri cu marea rivala. Astazi acest pronostic primeste cota 1.75. Tot in patru din ultimele cinci derby-uri Dinamo n-a inscris in prima repriza, pariu care astazi primeste cota 1.30.

In ultimul duel cu Steaua gazda a fost 4:1 scorul la pauza. Acum nu putem paria pe acest scor, dar cei care cred ca Steaua va domina la fel de autoritar prima repriza pot miza pe scor corect 3:0 la pauza la o cota de 34.

  • Steaua – Dinamo pariuri pe totalul golurilor inscise de cele doua echipe

Pentru ca Steaua sa nu marcheze dupa noua jocuri in fata marii rivale primim cota 5.20, in timp ce pentru minim trei goluri inscrise de Keseru&co primim cota 3.80. Dinamo are cota 1.60 pentru gol marcat pe National Arena si cota 4.333 pentru minim doua reusite.

Live Steaua – Dinamo pe Look TV. Detalii aici!

  • Steaua – Dinamo pariuri pe scorul final

Cel mai des rezultat inregistrat in istoria derby-uirlor Steaua – Dinamo, 1-1, are astazi cota 7. O cota mai mica primeste doar victoria Stelei cu 1:0, scor care are cota 6. Daca credeti ca Steaua va castiga din nou cu 5:2 un duel cu echipa lui Stoican puteti miza pe acest scor la o cota de 151. Ultima data Dinamo a invins intr-un derby cand a fost oaspete cu scorul de 1:0, scor care acum primeste cota 12.

  • Steaua – Dinamo pariuri pauza / final

In ultimul derby Steaua a condus la pauza si meciul s-a incheiat nedecis, astazi acest pariu avand cota 19. Pentru o victorie a Stelei inca de la pauza primim cota 2.30, iar pentru o partida echilibrata “cap-coada” primim cota 5.20.

Care pariuri dintre cele prezentate mai sus vi se par mai tentante?

Pariati aici pe meciul Steaua Bucuresti – Dinamo Bucuresti si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-23 februarie 2018:

  1. Catalin 79.17% (19C-5P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea74.51% (38C-13P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here