Steaua Rosie – Milan ponturi pariuri 18.02.2021

Scris de Kareka17/02/2021

Pentru ziua de joi vom avea un duel intre doua foste castigatoare a Ligii Campionilor, Steaua Rosie si Milan, de la care ne asteptam sa vedem un spectacol desavarsit. Vom fi cu ochi atintiti asupra televizorului de la ora 22:00, acest meci putand fi vizionat pe Digi Sport 2, Look Sport si Telekom Sport.

⚽ 1. Steaua Rosie.

Vine dupa o serie impresionanta de 20 de meciuri consecutive fara infrangere, cu 4 rezultate de egalitate si 16 victorii, ultimul esec fiind cel din Europa League, din deplasarea de la Hoffenheim. Domina copios prima liga din Serbia, avand 9 puncte avans fata de locul 2 ocupat de Partizan si are de asemenea si cel mai bun golaveraj cu 55 de goluri marcate si 8 incasate.

A depasit grupele din Europa League de pe locul 2, cu 11 puncte acumulate in cele 6 etape disputate. A avut ghinionul sa pice cu unul dintre cei mai grei adversari din aceasta competitie.

Italianul Filippo Falco este ultimul jucator sosit la echipa, din Serie B, de la Lecce.

⚽ 2. Milan.

Din pacate in week-end ne-a surprins neplacut, fiind invinsa in deplasare de Spezia, una dintre cele mai slabe echipe, dandu-i ocazia rivalei din oras sa treaca pe primul loc in Serie A. Are cel mai bun golaveraj cu un plus de 30 de goluri.

S-a clasat pe primul loc in grupa H, dar nu putem spune ca a impresionat, acumuland 12 puncte in cele 6 etape jucate. A avut o medie peste 1 gol incasat pe meci. Cel mai cunoscut jucator adus in aceasta iarna este atacantul croat Mario Mandzukic care nu a reusit sa marcheze vreun gol in Qatar.

Cel mai bun marcator al echipei ramane in continuare veteranul Zlatan Ibrahimovic, care a inscris in Serie A de 14 ori.

⚽ 3. Intalniri directe

Ultimul duel direct s-a jucat tot la Belgrad si a fost castigat de Milan cu 2-1. Pronosticurile din Europa League sunt printre cele mai dificil de ghicit si acesta mi se pare cel mai interesant meci de vizionat.

⚽ 4. Steaua Rosie – Milan echipe probabile:

Steaua Rosie (4-4-2) : Borjan – Degenek, Gajic, Milunovic, Rodic – Ivanic, Petrovic, Sanogo, Kanga – El Fardou Ben Nabouhane, Falcinelli.
Milan (4-4-2) :
Tatarusanu – Kjaer, Hernandez, Dalot, Gabbia – Tonali, Diaz, Bennacer, Calhanoglu – Leao, Ibrahimovic.

⚽ 5. Steaua Rosie – Milan cote pariuri

Multe pariuri cu cote interesante pentru acest meci la Netbet, pentru Milan rezultat fara egal este cota 1.42, un pont care merge in combinatie cu biletul zilei cota 2.

⚽ 6. Steaua Rosie – Milan ponturi pariuri

Steaua Rosie – Milan ponturi pariuri

Stadionul Rajko Mitic din Belgrad va gazdui un duel interesant in care echipa oaspete este favorita clara, chiar daca sarbii domina fara emotii in campionat, dar totusi nu se poate compara competitia din Serbia cu Europa League. Milan trebuie sa faca uitata infrangerea din etapa trecuta din Serie A, cand Spezia a rapus-o fara sa primeasca gol. Nu cred ca milanezii vor face si al doilea pas gresit la rand, si va fi obligata sa castige. In 2006 a fost ultima data cand au jucat cele doua intr-o dubla mansa de calificare in Liga Campionilor, rosi-negri impunandu-se in ambele meciuri.
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Steaua Rosie – Milan
Pronostic: 
2
Cota: 
1.95 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: