Steaua Rosie – Sheriff ponturi pariuri 03.08.2021

Scris de Red03/08/2021

Cred ca va fi un meci foarte dezechilibrat fiindca este o diferenta mare de valoare intre cele 2 loturi. In plus, Steaua Rosie evolueaza pe teren propriu acolo unde reuseste sa castige aproape de fiecare data si asta se datoreaza in mare masura fanilor. Sheriff si-a depasit deja asteptarile in aceasta competitie si nu ii dau sanse mari sa avanseze. Vezi mai jos recomandarea mea.

Steaua Rosie

A avut ceva emotii in turul precedent fiindca in turul din Kazakhstan a pierdut cu 2-1, dar pe teren propriu a zdrobit-o pe Almaty cu 5-0.

A mai jucat inca 3 meciuri oficiale pana in acest moment, toate in campionat si are un rezultat de egalitate si 2 victorii.

Trebuie sa profite de acest meci tur de pe teren propriu fiindca in deplasare va avea unele probleme, asa cum a demonstrat pana in acest moment.

Sheriff

Sheriff este intr-o forma perfecta in acest moment fiindca in ultimele 5 meciuri oficiale are 5 victorii, dar nu a intalnit adversari foarte puternici.

A mai jucat 2 tururi pana acum in Liga Campionilor si a trecut pe rand de Teuta cu 4-0 in deplasare si 1-0 pe teren propriu, apoi de Alashkert cu 1-0 in deplasare si cu 3-1 pe teren propriu.

A jucat un meci si in campionat si s-a impus cu 3-1 in deplasarea de la Floresti. Totusi, aceste rezultate nu prea sunt concludente fiindca au fost adversari modesti.

Intalniri directe

Acesta va fi primul meci direct dintre cele 2 formatii. Netbet sport o da mare favorita pe Steaua Rosie, aceasta avand o cota de 1.36 pentru a castiga.

Steaua Rosie – Sheriff echipe probabile

Steaua Rosie (4-2-3-1): Borjan – Rodic, Dragovic, Pankov, Gobeljic – Sanogo, Kanga – Katai, Falco, Ivanic – Diony.

Sheriff (4-3-3): Athanasiadis – Julien, Arboleda, Dulanto, Cristiano – Banda, Thill, Addo – Castaneda, de Sousa, Traore.

Steaua Rosie – Sheriff cote pariuri

Daca esti in cautare de pronosticuri Champions League, am 2 recomandari mai indraznete pentru tine la aceasta partida si anume victoria gazdelor la handicap sau o victorie a gazdelor intr-un meci in care sa nu primeasca gol. La ambele recomandari avem cote de peste 2.

Steaua Rosie – Sheriff ponturi pariuri

Steaua Rosie – Sheriff ponturi pariuri

Este o diferenta foarte mare de valoare intre cele 2 loturi in favoare sarbilor. De altfel, Steaua Rosie este mare favorita sa mearga mai departe, dar trebuie sa profite de faptul ca joaca pe teren propriu si sa rezolve soarta calificarii inca din tur, fiindca in retur va avea probleme in deplasare.
Sheriff are un parcurs fara greseala pana in acest moment, insa a intalnit numai adversari modesti si acum trebuie sa demonstreze ceea ce poate.
Ma astept ca gazdele sa se impuna lejer, de aceea mizez pe 1 solist, dar si pe cel putin 2 goluri inscrise de formatia gazda.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Steaua Rosie – Sheriff
Pronostic: 
1 si 2+
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 40
PROCENTAJ
53%
UNITĂȚI
+544
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: