Voegele – Buzarnescu pronosticuri 16.07.2019

0

Mihaela Buzarnescu a preferat sa participe in turneul de la Lausanne in detrimentul turneului de la Bucuresti, urmand sa o intalneasca in primul tur pe una dintr favoritele gazdelor, Stefanie Voegele. Meciul va avea loc in cursul zilei de marti.

Voegele-Buzarnescu-16072019

?1. Stefanie Voegele

Fosta ocupanta a locului 42 WTA in urma cu cateva sezoane, jucatoarea din Elvetia ocupa in prezent locul 97, fiind foarte aproape de a cadea in a 2-a suta a clasamentului WTA.

A alternat in acest sezon turneele WTA cu cele ITF, iar cel mai bun rezultat l-a obtinut pe hard-ul de la Indian Wells, cand a ajuns pana in turul al 3-lea, fiind invinsa de revelatia competitiei, Bianca Andreescu.

Dupa 2 infrangeri pe iarba, vine la Lausanne dupa un turneu ITF pe zgura, cand a ajuns pana in semifinale.

?2. Mihaela Buzarnescu

Romanca traverseaza un sezon destul de nefast, fara a da senzatia unei potentiale reveniri la forma care a traversat-o inainte de accidentarea de la San Jose din luna august a anului trecut.

Mihaela nu s-a evidentiat pe nicio suprafata in acest sezon, suferind multe infrangeri inca din primele tururi, atat pe hard in debutul sezonului, iar pe zgura a obtinut doar un numar foarte redus de victorii.

Coborata pana pe locul 53 al clasamentului WTA in urma infrangerii de la Wimbledon, Mihaela cauta o relansare in a 2-a parte a sezonului.

? 3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit de 2 ori pana acum in circuit, scorul fiind egal, 1-1, iar ultima confruntare a avut loc in 2018, intr-un turneu ITF.

? 4. Date statistice

Mihaela Buzarnescu a castigat cea mai recenta intalnire directa, 1.57 e cota pentru victoria Mihaela in acest meci.
Ambele intalniri directe au fost decise in set decisiv, 2.35 e cota pentru un meci decis in 3 seturi.

? 6. Stefanie Voegele – Mihaela Buzarnescu ponturi pariuri

Mihaela Buzarnescu incearca sa profite de lipsa de rezultate ale adversarei sale in ultima perioada, jocul sau fiind unul mult mai complet, lucru demonstrat si in meciul impotriva Simonei Halep la Wimbledon, fiind singura jucatoare care a reusit sa castige un set impotriva campioanei din Romania, iar Mihaeala ar trebui sa domine intalnirea cu Stefanie Voegele si sa obtina o victorie destul de facila in primul tur de la Lausanne, fiind considerata una dintre favoritele la accederea in fazele superioare ale competitiei.


S. Voegele - M. Buzarnescu
Pronostic: 2Cota: 1.57Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+587.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here