Nina Stojanovic – Irina Begu ponturi pariuri 08.02.2021

0

Irina Begu a surprins pe toata lumea in turneul de pregatire de la Melbourne, reusind victorii importante, care ii ofera multa increderea inainte de Australian Open, unde va debuta impotriva jucatoarei din Serbia, Nina Stojanovic, care in prezent, pare un adversar accesibil pentru romanca. Partida dintre cele doua este programata luni dimineata, incepand cu ora 02:00, fiind tranmisa in direct pe Eurosport.

Stojanovic Begu Ponturi Pariuri 08.02.2021

1. Nina Stojanovic

Jucatoarea din Serbia, in varsta de 24 de ani, ocupa in prezent locul 100 WTA, cel mai bun loc fiind 81, ocupat in martie 2020.

Anul 2020 a fost unul de cosmar pentru Nina Stojanovic, reusind 1 singura victorie de la reuluarea competiilor, in rest fiind invinsa de fiecare data in primul tur al turneelor.

In turneul de pregatire de la Melbourne, aceasta a fost invinsa in turul secund de Danielle Collins, extrem de clar, cu 6-2 6-1.

2. Irina Begu

Jucatoarea in Romania, ajunsa la 30 de ani, se afla in prezent pe locul 79 in clasamentul WTA, iar unul dintre obiectivele acesteia este pastrarea in top 100, ce ii ofera accesul direct pe tabloul principal de concurs in majoritatea turneelor.

Irina Begu s-a aratat foarte incantata de perioada petrecuta in carantina la Adelaide alaturi de Simona Halep, de care s-a antrenat in cele doua saptamani, fapt demonstrat in turneul de la Melbourne.

In toate cele 3 victorii obtinute la Zheng, Sasnovich si Konta, Begu a revenit de la 0-1 la seturi, dand dovada de foarte multa incredere in joc.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc prima confruntare oficiala.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie clară a Irinei Begu în acest meci, cu un handicap de -5.5 game-uri, avem cota 2.15.
Nina Stojanovic a aratat o forma modesta in ultima perioada, iar pentru o victorie a romancei in minimum de seturi avem o cota 1.70.

5. Nina Stojanovic – Irina Begu ponturi pariuri

Bzc Social
Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 50%
Castigate: 6/12
Daca acest meci ar fi avut loc la precedenta editie a turneului de la Australian Open, meciul ar fi fost mult mai echilibrat. In prezent, Irina Begu are o incredere foarte mare in jocul sau, aspect demonstrat si in turneul de pregatire, in timp ce jucatoarea din Serbia a reusit doar 2 victorii in ultimele 6 luni. Ma astept astfel ca Irina Begu sa confirme cu usurinta statutul de favorita in acest duel si sa obtina o victorie usoara, in minimum de seturi.

Nina Stojanovic - Irina Begu
Pronostic: Irina Begu 2-0Cota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
7 din 978%+236.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here